Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επίκειται νέα συμφωνία για παράδοση και άλλων S-400 προς την Τουρκία

No Comments Share:

…………

Σύμφωνα με είδηση που μετέδωσε το Σπούτνικ, ο Αλεξάντερ Μιχέγιεφ-πρόεδρος της εταιρείας Rosoboronexport, απαντώντας στο ερώτημα σχετικά με το ποιο στάδιο βρίσκονται οι συνομιλίες με την Τουρκία σχετικά με την προμήθεια τη δεύτερης παρτίδας του αντιαεροπορικού συστήματος s-400, δήλωσε πως “Πιστεύω πως στους επόμενους μήνες θα ολοκληρώσουμε αυτό το σχέδιο”

Ο Μιχέγιεφ σε δήλωση που έκανε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αεροπορίας και διαστήματος MAKS-2021, συνέχισε ως εξής :”Γίνονται οι τελικές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία.  Ακόμη και το χρηματοδοτικό μοντέλο διαμορφώθηκε. Διαμορφώθηκε επίσης το πρόγραμμα τεχνολογικής συνεργασίας στο εν λόγω σχέδιο.”

Η Τουρκία μέχρι τώρα έχει προμηθευτεί από τη Ρωσία 4 συστοιχίες s-400. Είναι γνωστό πως η αξία της προμήθεια στην εν λόγω συμφωνία είναι στα 2,5 δις δολάρια.

Οι αξιωματούχοι της Rosoboronexport σε δήλωση που έκαναν τον Οκτώβριο του 2019, ανέφεραν πως παρέδωσαν όλα τα τμήματα του αμυντικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ρουκετών και ότι εκπλήρωσαν τους όρους της συμφωνίας πριν καν από τον καθορισμένο χρόνο.

Η Τουρκία στη συμφωνία για την προμήθεια της πρώτης παρτίδας του συστήματος s-400 διαθέτει και οψιόν. Αυτό σημαίνει ότι αν η Τουρκία θελήσει να αγοράσει μία δεύτερη παρτίδα τότε θα υπάρξει προτεραιότητα στην παράδοση της προς αυτή τη χώρα.

https://www.gercekgundem.com/dunya/288200/tarih-verdiler-rusyadan-flas-s400-aciklamasi?utm_source=web-push
20/7/2021

Previous Article

Θα μας βρείτε μπροστά σας…

Next Article

Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι από την συνάντηση του Μακρόν με εκπροσώπους του SDF της Συρίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *