Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

HΠΑ : ¨Η δοκιμή των S-400 αν επιβεβαιωθεί θα έχει ΔΥΝΗΤΙΚΑ σοβαρές συνέπειες¨…

No Comments Share:

Απειλητικές δηλώσεις από τις ΗΠΑ σχετικά με την δοκιμή των S-400 της Τουρκίας : Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες

Αντίδραση προέκυψε από τις ΗΠΑ σχετικά με την δοκιμή του αντιαεροπορικού συστήματος S-400 της Τουρκίας σήμερα στη Σινώπη. Στην σχεδόν απειλητική δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, αναφέρεται πως “Αν η Τουρκία ενεργοποιήσει το σύστημα θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις ασφαλείας μας”.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ αναφέρεται πως η αγορά του στρατιωτικού ρωσικού συστήματος S-400 ήταν απαράδεκτη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πώς η χρήση του αντιαεροπορικού συστήματος S-400 από τη σκοπιά των σχέσεων ασφαλείας με την Τουρκία θα έχει “δυνητικά σοβαρές συνέπειες”.

Στην δήλωση που έκανε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μόργκαν Ορτάγκους, αναφέρεται πως “Αν επιβεβαιωθεί η δοκιμή του συστήματος S-400, θα καταγγείλουμε με έντονο τρόπο την Τουρκία πώς φέρεται κατά παράβαση των ευθυνών της ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ”.

……

https://www.sondakika.com/haber/haber-abd-den-turkiye-nin-test-ettigi-s-400-lerle-13672623/

16/10/2020

Σχ. : Η λέξη κλειδί είναι το ¨ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ¨. Δυστυχώς διακρίνεται  πως οι ΗΠΑ μάλλον δεν θα προχωρήσουν βραχυπρόθεσμα σε επιπλέον κυρώσεις κατά του τουρκικού καθεστώτος…  Και ειλικρινά μακάρι να κάνουμε λάθος.

Previous Article

Αποκεφάλισε τον Γάλλο δάσκαλο φωνάζοντας Αλλάχου Ακμπάρ….

Next Article

Βίντεο – Γρυλίζει για να μας δείξει το πάθος του ενάντια στους Αρμένιους ! 😂😂

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *