Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σουγκάγιεφ: Για την εξαγωγή των S-400 από την Τουρκία χρειάζεται η άδεια της Ρωσίας

No Comments Share:

Έκτακτη ανακοίνωση από τη Ρωσία: “Η Τουρκία δεν μας έκανε τέτοια πρόταση”

Ο Ντιμίτρι Σουγκάγιφ-πρόεδρος της Oμοσπονδιακής Yπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας δήλωσε πως τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 της Τουρκίας δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν σε τρίτη χώρα.
Σαν βόμβα είχε πέσει ο ισχυρισμός που ακούστηκε στην αμερικάνικη γερουσία πως θα μπορούσαν να αγοραστούν τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που αγόρασε η Τουρκία από τη Ρωσία. Η ρωσική πλευρά είχε δηλώσει πώς αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Ο Ντιμίτρι Σουγκάγιφ-πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας, έκανε μία νέα ανακοίνωση σχετικά με τον ισχυρισμό των ΗΠΑ.
Ο Σουγκαγιεφ δήλωσε πώς η οποία εξαγωγή των αμυντικών συστημάτων s-400 από την Τουρκία, σύμφωνα με τις συμφωνίες, θα πρέπει να έχει πάρει πρώτα την άδεια από τη Ρωσία.
Ο Σουγκάγιεφ δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένα αίτημα από την Τουρκία σχετικά με εξαγωγή των S-400 και πρόσθεσε πως αυτό είναι απίθανο.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/rusyadan-flas-aciklama-turkiye-bize-boyle-bir-teklif-yapmadi-1367782.html

25/8/2020

Σχ. Πολύ δύσκολα να κάνει κάτι τέτοιο ο Ταγίπ. Διότι εκτός των άλλων θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στο γόητρο του. Αλλά και από την άλλη, γιατί να κάνει τέτοια δήλωση ο Σουγκάγιεφ;

Previous Article

Δηλώσεις του προπονητή της Μπεσίκτας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Next Article

Το τίμημα του να λέει κάποιος την αλήθεια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *