Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΥΤΙΝ: ¨ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

No Comments Share:

 

Δήλωση Πούτιν για την Τουρκία: Αυξάνεται η συνεργασία μας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την συνεργασία Τουρκίας-Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρομενο στις αναπυσσόμενες το τελευταίο διάστημα σχέσεις Τουρκίας και Ρωσσίας, έκανε δηλώσεις σχετικα΄με αυτή την συνεργασία.

¨Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ¨
…..

Ο Πούτιν είπε: Οι σχέσεις μας με την Τουρκία και εμβαθύνονται και εμπλουτίζονται από πλευράς περιεχομένου. Η συνεργασία μας σε περιφερειακά θέματα και σε θέματα οικονομία αυξάνεται ταχέως¨.  Ο Πούτιν υποδέχτηκε στο μέγαρο του Κρεμλίνου στην Μόσχα , τον υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, τον υπουργό Αμύνης Χουλουσί Ακάρ και τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.

……………

Ο Πούτιν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις προσπάθειες που η Τουρκία και η Ρωσία καταβάλλουν σε ευαίσθητα θέματα όπως η Συρία και είπε πως ¨Με την συμβολή του Ιράν, του ΟΗΕ, της ΕΕ και των ΗΠΑ μπορέσαμε και πλησιάσαμε σε λύση για το θέμα της Συρίας¨

¨ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ¨

Ο Τσαβούσογλου στην ομιλία του μετέφερε τα χαιρετίσματα του ΠτΔ Ερντογάν και είπε: Θα αισθανθούμε μεγάλη ικανοποίηση να σας φιλοξενήσουμε το συντομότερο στην Τουρκία. Μάλιστα συμφωνήσατε στο θέμα του να φάτε μαζί ψάρια στην Κωνσταντινούπολη. Οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας συνεχίζουν να προκαλούνε την ζήλεια σε κάποιους.  Οι φίλοι μας συνεχίζουν τις προετοιμασίες για την επόμενη τριμερή σύνοδο κορυφής που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό παράλληλα με τις διμερείς μας σχέσεις να εργαστούμε για να ενδυναμώσουμε την συνεργασία μας στα περιφερειακά θέματα¨.

Μετά από τις δηλώσεις των Τούρκων και Ρώσων επισήμων, άρχισε η κλειστή για τον τύπο συνάντηση στην οποία από την ρωσική πλευρά πέραν του Πούτιν, παραβρέθηκαν και ο υπουργός εξωτερικών Λβρόφ, ο υπουργός Αμύνης Σεργκέι Σοϊγκού και ο ειδικός απεσταλμένος της Ρωσίας Αλεξάντερ Λαβρεντίεφ.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/putinden-turkiye-aciklamasi-is-birligimiz-artiyor-508734.html

24/8/2018

Previous Article

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ : ¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ¨

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ-ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *