Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΥΧΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

Φιλύποπτη η Ρωσία : Βραχυπρόθεσμα δεν σκεφτόμαστε να άρουμε το εμπάργκο στα τρόφιμα

RUS SAVAS UCAGININ DUSURULMESI SONRASI TURKIYE- RUSYA ARASINDAKI ILISKILERIN BOZULMASI, BIRCOK SEKTORDE OLDUGU GIBI YAS MEYVE VE SEBZE SEKTORUNDE DE OLUMSUZ ETKI YARATTI. ANTALYA'DA BU SEKTORDE KRIZIN EN COK VURDUGU URUN DOMATES OLDU. ANTALYA HALI ESNAFI, KRIZ SONRASINDA ISLERIN CIDDI ORANDA DUSTUGUNU BELIRTTI.(FOTO:MEHMET CINAR/ANTALYA-DHA)

 

Ο Ρώσος υπουργός Γεωργίας Αλεξάντερ Τκάτσεβ, δήλωσε πως βραχυπρόθεσμα δεν σκέφτονται να καταργήσουν το εμπάργκο στα τρόφιμα που εφαρμόζεται στην Τουρκία.

Μετά από την συγγνώμη που ζήτησε ο Ερντογάν από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ήρθε στην επικαιρότητα το θέμα της εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο χωρών και ακολούθως έγιναν κάποια βήματα στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.

Αλλά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε πως η συγγνώμη του Ερντογάν δεν σημαίνει πως θα ξεχαστούνε τα θέματα μεταξύ των δύο χωρών

Σύμφωνα με είδηση από το Sputnik, ο Τκάτσεβ μιλώντας μετά από συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν είπε πως ¨Δεν προτιθέμεθα να ανοίξουμε τόσο γρήγορα την αγορά μας στην Τουρκία. Βραχυπρόθεσμα δεν σχεδιάζουμε να πάρουμε απόφαση κατάργησης του εμπάργκο τροφίμων¨.

……………………..

Rusya temkinli: Gıda ambargosunu kaldırmayı yakın zamanda planlamıyoruz

14/7/2016

Previous Article

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΜΒΕΡ ΠΑΣΑΣ…

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΛΑΥΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *