Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

0 σχόλια Share:

Κοβάλεφ : Εάν η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στείλουν στρατεύματα τους στην Συρία, ενδεχομένως  θα υποστούν πυρά από την Ρωσία.

150220161856470985599_2

Ο Νικολάι Κοβάλεφ – μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας της Ρωσικής Δούμας δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στείλουν στρατεύματα τους στην Συρία, θα πρέπει να υπολογιστεί πως μπορεί να δεχτούν πυρά από την ρωσική πολεμική αεροπορία.

Ο Κοβάλεφ σε δήλωση που έκανε στο πρακτορείο Νοβόστι είπε : ¨Η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να αντιληφτούν το εξής, η Ρωσία αυτή τη στιγμή δρα μετά από πρόσκληση και άδεια της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας. Εάν η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στείλουν στρατεύματα τους στην Συρία, πρέπει να λάβουν υπόψη το ενδεχόμενο να υποστούν βομβαρδισμούς από τα ρωσικά αεροσκάφη.  Είναι ανάγκη να το καταλάβουν καλά αυτό. Εάν μπούνε στην περιοχή είναι αδύνατο να ξεχωριστούνε από τους τρομοκράτες. Για αυτό είναι πολύ σημαντικός ο συντονισμός¨.
Νωρίτερα η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε δηλώσει πως στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού αγώνα είναι έτοιμη να στείλει στρατό στην Συρία.  Σε αυτό έχουν δηλώσει πως είναι έτοιμες να μετάσχουν και οι κυβερνήσεις από Η.Α.Ε. και Μπαχρέιν.

http://www.dha.com.tr/rusyadan-turkiye-ve-s-arabistan-aciklamasi_1138579.html

15/2/2016

Previous Article

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ…

Next Article

ΕΧΘΡA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *