Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας : ¨Η Δύση αγνοεί την παράνομη ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων στην Ιντλίμπ¨

0 σχόλια Share:

Το ότι η Δύση αγνοεί την παράνομη ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων στην Ιντλίμπ, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Αρχιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, με ανακοίνωσή του.
Ο Αρχιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, τόνισε πως η Δύση συνεχίζει να αγνοεί την παράνομη ανάπτυξη Τούρκων στρατιωτών στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστήριξε σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Κανένας στη Δύση δεν σημειώνει τις πράξεις της τουρκικής πλευράς, η οποία -κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου- έχει αναπτύξει μια επιθετική δύναμη με το μέγεθος μηχανοποιημένου τμήματος στην Ιντλίμπ της Συρίας, προκειμένου να “επιβάλει με κάθε κόστος τις συμφωνίες του Σότσι”».
Ο Κονασένκοφ επισήμανε, δε, ότι κίνδυνος καταστροφής όλων των μονάδων των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης, καθώς της επιστροφής του δρόμου Μ5 στον έλεγχο των εξτρεμιστών, με τις ΗΠΑ και την Ευρώπη να κάνουν λόγο για «νόμιμο δικαίωμα της Άγκυρας για άμυνα».

Εν τω μεταξύ, η Δαμασκός κατηγορήθηκε άδικα από τη Δύση για υποτιθέμενα «εγκλήματα πολέμου», «ανθρωπιστική καταστροφή» και «ροή εκατομμυρίων προσφύγων» στην Ιντλίμπ, πρόσθεσε ο Αρχιστράτηγος.

«Ψεύτικες οι ανησυχίες της Δύσης»
Ο Κονασένκοφ, μάλιστα, χαρακτήρισε ως «ψεύτικες» τις ανησυχίες της Δύσης σχετικά με την ανθρωπιστική κατάσταση στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος αξιωματούχος τόνισε το εξής:

«Μέσα από τον συνολικό κυνισμό και τις ψεύτικες ανησυχίες της Δύσης σχετικά με την ανθρωπιστική κατάσταση στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ, μόνο το ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης των αντιτιθέμενων πλευρών και η νόμιμη συριακή κυβέρνηση παραδίδουν όλη την απαραίτητη βοήθεια στους ντόπιους κατοίκους, στις απελευθερωμένες περιοχές».
Όπως είπε ο κ. Κονασένκοφ, τέλος, «οι Σύροι έχουν βασανιστεί από τρομοκράτες» και «δεν γνώριζαν την ύπαρξη πολυάριθμων ψευδο-προστατών στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ»

…………..

Sputnik   4/3/2020

Previous Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν για Ελλάδα : ¨ Μία χώρα που ρίχνει σπρέι πιπεριού στους μετανάστες δεν μπορεί να μιλά για ηθική¨

Next Article

Βομβαρδισμός στην αεροπορική βάση της Μιτίγκα και του τουρκικού προσωπικού εκεί

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *