Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

No Comments Share:

Ο Τσαβούσογλου για τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία

7125626799avuolurusyaknama

Καταδικάζουμε έντονα τη σφαγή αμάχων από τη Ρωσία στις επιδρομές που πραγματοποιεί, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών

Δηλώσεις στο πρακτορείο Αναντολού παραχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.Ο υπουργός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία που έβαλαν στο στόχαστρο άμαχους πολίτες χθες και προχθές.

«Αντίκεινται στην ανθρωπιά και στην ανθρώπινη συνείδηση αυτές οι επιθέσεις», είπε ο Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός υπενθύμισε τις ρωσικές επιδρομές εναντίον αμάχων στην Ανατολική Γκούτα, στα περίχωρα της Δαμασκού, υπογραμμίζοντας ότι περισσότεροι από 30 άμαχοι, ανάμεσα τους τουλάχιστον 8 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στην Χαμουρίγια και άλλοι 6 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Ιρμπίν την Πέμπτη.

Άμαχοι, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και στις προχθεσινές και χθεσινές επιδρομές ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών εναντίον κατοικημένων περιοχών και νοσοκομείων στην Αζέζ, βόρεια του Χαλεπιού, ανέφερε ο Τσαβούσογλου, σημειώνοντας ότι ορισμένοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Κίλις.

Ο υπουργός δήλωσε επίσης ότι 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 10 τραυματίστηκαν στην αεροπορική επιδρομή εναντίον του τζαμιού Μπετούλ στη συνοικία Ζιμπντίγια του Χαλεπιού την ώρα της προσευχής της Παρασκευής και πως με λύπη διαπιστώνουν να συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον αμάχων στόχων στη Συρία.

TRT 26/12/2015

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΚΙΡΝΤΑΓ

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ-ΑΛΠ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *