Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Πούτιν από την Άγκυρα

0 σχόλια Share:

………..

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, αναφέρεται πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης του με τον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως η ένταση στην περιοχή ανατολικά του Ευφράτη διατηρείται και ότι αυτή η κατάσταση προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στην Ρωσία

Στην ανακοίνωση αναφέρονται οι δηλώσεις Πούτιν : ¨Η κατάσταση στα ανατολικά του Ευφράτη, μας προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Η μεγάλη ένταση εκεί διατηρείται. Αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντικό είναι αυτό, τόσο για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Συριακής Δημοκρατίας, όσο και για όλους τους γείτονες¨.

¨ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ¨

Ο Πούτιν δήλωσε πως σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την διακυβερνητική συμφωνία Ρωσίας και Τουρκία, ώστε οι συναλλαγές μεταξύ των χωρών αυτών να γίνονται στο εθνικό τους νόμισμα και συνέχισε λέγοντας :

¨ Στις 3 Σεπτεμβρίου παραδώσαμε στους Τούρκους φίλους μας κείμενο διακυβερνητικής συμφωνίας, έτσι ώστε οι μεταξύ μας συναλλαγές να γίνονται στα εθνικά μας νομίσματα. Παρακαλέσαμε ώστε να υπάρξει κατά το δυνατόν σύντομα απάντηση σε αυτό το κείμενο. Εντέλει είναι αποτέλεσμα κοινής εργασίας και οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί¨.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΕ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Πούτιν, κάλεσε τον ομόλογο του στην Εβδομάδα Ρωσική Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στην Μόσχα στο διάστημα από 2 έως 6 Οκτωβρίου, ενώ ο Ρώσος ηγέτης το ανέφερε λέγοντας : ¨ Στην Μόσχα στις 2 με 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το διεθνές συνέδριο Εβδομάδας Ρωσικής Ενέργειας. Θα χαρούμε να δούμε εκεί τουρκική επιτροπή ανωτάτου επιπέδου. Αν ο κύριος ΠτΔ μπορέσει να βρει χρόνο, θα έχουμε την ευχαρίστηση να τον φιλοξενήσουμε¨.

«Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΕΥΜΑ¨»  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Ρώσος ηγέτης στο διεθνές συνέδριο Εβδομάδα Ρωσικής Ενέργειας, θα παρουσιάσει το όραμα του σχετικά με τις εργασίες που θα γίνουν από τώρα και μετά σχετικά με το ¨Τουρκικό Ρεύμα¨.

Ο Πούτιν δήλωσε: ¨Θα εξετάσουμε τα θέματα σχετικά με την υποδομή της παροχής φυσικού αερίου. Αναφέρομαι στο μεγάλο σχέδιο του ¨Τουρκικού Ρεύματος¨. Θα παρουσιάσω το όραμα μου σχετικά με τις μετέπειτα εργασίες σχετικά με αυτό το θέμα¨.

https://tr.sputniknews.com/rusya/201909161040187561-putin-firatin-dogusundaki-gerginlik-korunuyor-bu-durum-rusyada-karmasik-duygular-uyandiriyor/

16/9/2019

Previous Article

¨Το παρακράτος φύτεψε το κόμμα DEB¨…

Next Article

Έκρηξη και στην αποθήκη πυρομαχικών και στον πληθυσμό μας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *