fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ !

0 σχόλια Share:
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ !

 

Θα στήσουμε συστοιχίες πυροβολικού πέραν των συνόρων

Η αποφασιστικότητα που παρουσιάζει η Τουρκία επί μακρόν όταν δηλώνει πως ¨Δεν θα επιτρέψουμε οποιοδήποτε τετελεσμένο στα ανατολικά του Ευφράτη¨, απέκτησε νέα διάσταση με τα απτά βήματα που έκανε στο πεδίο. Την ώρα που τα πυροβόλα Fırtına, χτυπούν τις θέσεις των PKK/YPG και θάβουν εκεί τους τρομοκράτες, σύμφωνα με ειδικούς η Τουρκία μετά από κάποιο διάστημα, θα μεταφέρει τις συστοιχίες πυροβολικού από περιοχές εντός των συνόρων σε περιοχές όπου κυριαρχεί εντός της Συρίας.   Διότι με αυτό τον τρόπο το βεληνεκές τους θα είναι πιο ευρύ και θα αυξηθεί η καταστροφική τους δύναμη σε βάρος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι βολές του τουρκικού πυροβολικού ανατολικά του Ευφράτη, δείχνουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και παράλληλα είναι σημάδι πως ανοίγει μια νέα εποχή στην Συρία.

Η Τουρκία που από την αρχή έχει δηλώσει πως ποτέ δεν θα επιτρέψει την σύσταση κράτους –τρομοκράτη στα σύνορα της με την Συρία,  χτύπησε θέσεις των τρομοκρατών σε Ζορ Μαγάρ, Τελ Αμπιγιάντ και Αινέλ Αράμπ. Στις επιχειρήσεις αυτές που έγιναν σε δύο στάδια, σκοτώθηκαν 10 τρομοκράτες.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

O αμυντικός αναλυτής Τουράν Ογούζ, σχολίασε στην Γενί Σαφάκ, τους πιθανούς στόχους και τα πιθανά αποτελέσματα της επιχείρησης αυτής.

Ο Τουράν ανέφερε πως τα βήματα που γίνονται ¨Αποτελούν προπαρασκευή μιας πιθανής στρατιωτική επιχείρησης¨ και είπε πως ¨Μπορούμε να θεωρήσουμε πως γίνονται επίσης για να μετρηθεί η αντίδραση του ΠΚΚ και να μειωθεί η απάντηση που θα δώσουν οι ΗΠΑ όπως και το ηθικό και τα κίνητρα του ΠΚΚ¨.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ο Τουράν είπε πως γίνονται βολές σε ίδιες και διαφορετικές συντεταγμένες, με ίδια και διαφορετική ένταση και συνέχισε λέγοντας πως  ¨Με αυτό τον τρόπο μετριέται ο τρόπος και ο χρόνος αντίδρασης το εχθρού και αυτά αναλύονται από ειδικούς του στρατού. Σε όλες αυτές τις βολές υπάρχει μια σχέση αιτίας-αποτελέσματος. Οι ΤΕΔ παρακολουθεί τις αλλαγές που γίνονται μετά από αυτές τις βολές και τις καταγράφει. Μπορρούμε ν πούμε πως σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται στο πεδίο, διεξάγεται μια κοινή με την ΜΙΤ εργασίες¨.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
Ο Τουράν ανέφερε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνει καλύτερα αντιληπτή η σημασία που είχαν οι περιοχές στην Συρία στις οποίες η Τουρκία έστησε την κυριαρχία της με τις επιχειρήσεις Κλάδος Ελαίας και Ασπίδα Ευφράτη.
Ο Τουράν ενημέρωσε πως οι βολές προς τα ανατολικά του Ευφράτη γίνονται μέσα από την Τουρκία και είπε : ¨ Σε μια πιθανή χερσαία επιχείρηση, όσο προχωράει τόσο θα προχωράνε και οι μονάδες πυροβολικού εντός της Συρίας. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο ισχυρό το βεληνεκές τους και θα αυξάνεται η καταστροφή των στόχων. Αυτό σημαίνει μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία για τα στοιχεία του PKK/YPG. Η επίδραση των τουρκικών πυροβόλων πάνω στα στοιχεία της τρομοκρατίας, έγινε ιδιαίτερα γνωστή κατά την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη. Αυτό που φαίνεται είναι πως το ίδιο τέλος περιμένει και εδώ τους τρομοκράτες¨

https://www.yenisafak.com/gundem/obus-bataryalarini-sinirin-otesinde-de-kuracagiz-3406298

3/11/2018

Σχ: Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης της Μέσης Ανατολή είναι η Τουρκία. Απλά είναι ένα κράτος-τρομοκράτης.  Με χρήματα, πολιτική εκπροσώπηση κλπ. Αλλά τρομοκράτης.

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.