Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΝΤΑΡ¨…

0 σχόλια Share:

Γιλμάζ : Το σύστημα ραντάρ δεν απειλεί κανέναν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ ανέφερε πως το σύστημα που θα εγκατασταθεί στην Μαλάτια δεν θα είναι πύραυλοι αλλά σύστημα ραντάρ και είπε πως ¨Τα αμυντικά συστήματα δεν συνιστούνε απειλή για καμμιά χώρα¨

Ο Γιλμάζ ευρισκόμενος στο Εσκίσεχίρ προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την ανησυχία του Ιράν σχετικά με το πυραυλικό σύστημα που θα εγκατασταθεί στην Μαλάτια και είπε τα εξής : ¨Το δηλώνω πολύ ξεκάθαρα. Δεν εγκαθίστανται πύραυλοι στην Τουρκία. Σας παρακαλώ δηλαδή. Παρά το ότι έχουμε πει πολλές φορές, το θέμα πάλι πάει προς την ίδια κατεύθυνση. Ένα σύστημα ραντάρ έχει αμυντικό σκοπό. Αν βάλετε πυραύλους είναι επιθετικό. Αυτό που θα εγκατασταθεί στην Τουρκία είναι σύστημα ραντάρ. Το σύστημα ραντάρ δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει απειλή για κανέναν. Πρόκειται για αμυντικό σύστημα και δεν στρέφεται εναντίον καμμίας χώρας.

Εφ. Ταράφ 8-12-2011

 

 

Σχόλιο : Ο Γιλμάζ λέει ανοησίες και το ξέρει. Διότι ναι μεν δεν προβλέπεται να έχει πυραύλους εκεί στην Μαλάτια, αλλά το ίδιο το σύστημα ραντάρ θα είναι τμήμα ενός συνόλου που θα εκτοξεύει φυσικά και πυραύλους. Οι οποίοι βέβαια θα βρίσκονται στην Ρουμανία ή και σε άλλη χώρα.

 

Previous Article

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Next Article

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!