Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κίνηση υποστήριξης των τουρκικών προϊόντων από επιχείρηση στο Κατάρ…

No Comments Share:

Το Κατάρ εν μέσω έκκλησης της Σαουδικής Αραβίας για μποϊκοτάζ, αρχίζει καμπάνια υπέρ της αγοράς τουρκικών προιόντων

….

Ένα κατάστημα του Κατάρ ξεκίνησε μία πρωτοβουλία, γεμίζοντας τα ράφια του με τουρκικά προϊόντα σε μία κίνηση ενάντια στην άτυπη εκστρατεία της Σαουδικής Αραβίας που μποϊκοτάρει τα προϊόντα “Μade in Τurkey”. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter διακρίνονται οι διάδρομοι του καταστήματος να είναι γεμάτη με τουρκικά προϊόντα και τουρκικές σημαίες. στο βίντεο ακούγεται ο χρήστης του Twitter να καλεί τους καταναλωτές να αγοράσουν τουρκικά προϊόντα ενώ προτρέπει και άλλους επιχειρηματίες να μετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία.

 

Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι υπεύθυνες για το εμπόριο σαουδαραβικές αρχές, πιέζουν τις τοπικές εταιρείες να σταματήσουν τις εμπορικές συναλλαγές με την Τουρκία συμπεριλαμβάνοντας το μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων των επενδύσεων και του τουρισμού. Ωστόσο το κυβερνητικό γραφείο Μέσων Ενημέρωσης της Σαουδικής Αραβίας, αρνήθηκε την εγκυρότητα αυτών των αναφορών, λέγοντας ότι δεν έχει θέσει περιορισμούς στα τουρκικά προϊόντα και ότι δεσμεύονται από διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες για ελεύθερο εμπόριο.

…..

Ωστόσο σε ένα φαινομενικά άτυπο μποϋκοτάζ των εισαγωγών από την Τουρκία την περασμένη εβδομάδα σε ορισμένα καταστήματα λιανικής στην πρωτεύουσα Ριάντ εμφανιστεί κάνουν πινακίδες που προέτρεπαν τους πελάτες να μην αγοράσουν τοπικά προϊόντα. Επίσης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα hashtags boycott turkish products και turkish products boycott campaign έχουν γίνει τάσεις στον τελευταίο μήνα.

……..

………

https://www.yenisafak.com/en/news/qatarstorelaunchesbuy-turkish-products-campaign-amidsaudi-boycott-call-to-arab-world-3552422

22/10/2020

Previous Article

Καθημερινά επιθέσεις και δολοφονίες μεταναστών, τελευταία ενός 14χρονου…

Next Article

Τούρκοι δεσμοφύλακες σκότωσαν στο ξύλο τον Κούρδο κρατούμενο Σερκάν Τουμάι…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *