Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πούτιν : ¨Δύσκολο να κατηγορήσει κανείς την Τουρκία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου¨ !

No Comments Share:

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις ρωσικών ΜΜΕ σχετικά με την κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ Πούτιν :

¨Σύμφωνα μόνο με τα επίσημα στοιχεία περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι πέθαναν… Δεκάδες χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν ή έχουν μείνει ανάπηροι. Δείτε αυτό δεν είναι μία ταινία, αλλά μία τραγωδία που συνέβη σε υπαρκτούς ανθρώπους και υπαρκτές οικογένειες. Για αυτό το λόγο το πιο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι έπρεπε να σταματήσει η αιματοχυσία.

Μπορεί να γίνουν διάφορα σχόλια σχετικά με τις ενέργειες της Τουρκίας, άλλα είναι δύσκολο να κατηγορήσει κανείς την Τουρκία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου . Με την Τουρκία έχουμε μία πολύ καλή εμπειρία συνεργασίας στην Μέση Ανατολή. Στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας και στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, οργανώνουμε από κοινού κοινές περιπολίες και κομβόι οχημάτων.

Εδώ (σχ. Μεταφρ. εννοεί το Καραμπάχ) δεν χρειάζεται μία τέτοια συνεργασία. Αλλά εμείς συμφωνήσαμε πως θα συστήσουμε ένα κοινό κέντρο, που θα χρησιμοποιεί τα ΜΕΑ και διαμέσου αυτών των οχημάτων θα παρακολουθούμε την κατάσταση στην γραμμή επαφής, θα ενημερωνόμαστε από κοινού και θα τα αναλύουμε από κοινού.”

Ιστοσελίδα της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία

(3) RusEmbTurkey (@RusEmbTurkey) / Twitter

18/11/2020

Σχ. : Η χώρα με τις περισσότερες καταδίκες στο ΕΔΑΔ, η χώρα που κατέχει παράνομα το 40% της Κύπρου, που εποικίζει παράνομα το 40% της Κύπρου, που κάνει παράνομες έρευνες πέριξ της Κύπρου, που απειλεί παράνομα την Ελλάδα με κάζους μπέλι, η χώρα που κάθε τόσο απειλεί με χρήση βίας τους γείτονες της, σύμφωνα με τον Πούτιν είναι δύσκολο να κατηγορηθεί για παραβίαση του διεθνούς δικαίου….

Αυτές οι δηλώσεις βέβαια έγιναν μετά από αυτό…

Τουρκία : Άδεια κατασκευής για τρίτη μονάδα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ακουγιού – TOURKIKANEA.GR

Previous Article

Αυτοί άφησαν τα κόκαλα τους στην Πίνδο και σήμερα…

Next Article

Συνθήματα στο Μπακού: ¨”Ξεκουμπίσου Ρωσία-έλα Τουρκία”.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *