Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία : ¨Θλιβερό βήμα η επίσκεψη Πομπέο σε ισραηλινό οικισμό στην Δυτική όχθ稨

No Comments Share:

¨Η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Eξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο σε ισραηλινό οικισμό στην υπό κατοχή περιοχή της Δυτικής Όχθης, είναι ένα άκρως θλιβερό βήμα, αντίθετο με την απόφαση 2334 (2016) του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ (στο οποίο οι ΗΠΑ είναι μόνιμο μέλος), όπως και των άλλων αποφάσεων που καταγράφουν τις παράνομες εποικιστικές δραστηριότητες του Ισραήλ στα υπό κατοχή παλαιστινιακά εδάφη.

Πίσω από αυτή την επίσκεψη ο στόχος είναι η νομιμοποίηση των παράνομων δραστηριοτήτων του Ισραήλ στα υπό κατοχή παλαιστινιακά εδάφη. Τέτοιου είδους μονόπλευρα βήματα που γίνονται ανεύθυνα, δεν θα επηρεάσουν τις καθιερωμένες διεθνείς παραμέτρους για την επίλυση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης, τα ψηφίσματα του ΟΗΕ , τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του παλαιστινιακού λαού. Τέτοιου είδους σχέδια είναι καταδικασμένα να παραμείνουν χωρίς αποτέλεσμα.

Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα πηγάζοτα από το διεθνές δίκαιο νόμιμα δικαιώματα των Παλαιστινίων αδερφών μας και να υπερασπιζόμαστε τον δίκαιο αγώνα τους”.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας   19/11/2020

No: 298, 19 Kasım 2020, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo’nun Batı Şeria’daki Yasadışı Bir Yerleşim Birimini Ziyareti Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı

Previous Article

Φωτογραφίες από την βάση των Πεζοναυτών στην Φώκαια της Τουρκίας !

Next Article

Γιατί δεν προχωράει η αναβάθμιση της εθνοφυλακής ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *