Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Στο έδαφος προφυλάσσουν οι θερμικές κάμερες, στον αέρα οι Πάτριοτ

Sinir_boyle_korunacak_n

Συστοιχίες Πάτριοτ σε Καχραμανμαράς και Ιντζιρλίκ είναι σε 24ωρη ετοιμότητα ενώπιον μιας πιθανής πυραυλικής επίθεσης από την συριακή πλευρά.

Η κινητικότητα στα σύνορα με την Συρία, ελέγχεται με θερμικές κάμερες. Τα αμυντικά συστήματα Πάτριοτ στην 10η Διοίκηση Τάνκερ στο Ιντζιρλίκ, είναι σε 24ρη ετοιμότητα. Τα αμυντικά συστήματα Πάτριοτ που μετά από αίτημα της Τουρκίας προς το ΝΑΤΟ, ήρθαν από την Ολλανδία και εγκαταστάθηκαν στην 10η Διοίκηση Τάνκερ, παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους., ο διοικητής των συστημάτων Πάτριοτ στα Άδανα Ολλανδός συνταγματάρχης Πέτερ Κόνιγκ, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την λειτουργία των συστημάτων, ανέφερε πως έχουν ως καθήκον την προστασία του ενός εκατομμυρίου κατοίκων των Αδάνων.

……………….

Ο Κόνιγκ ανέφερε πως οι Πάτριοτ βρίσκονται στο Ιντζιρλίκ και στην Διοίκηση Στρατοχορωφυλακής Σεϊχάν, ενώ γερμανικές και αμερικανικές μονάδες προφυλάσσουν όπως είπε άλλες πόλεις.

…………………

Ο υπουργός εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ ανέφερε πως στα πλαίσια του πρώτου σταδίου ολοκληρωμένης Διοίκησης Συνόρων, στάλθηκαν σε αστυνομικές μονάδες που βρίσκονται στις συνοριακές πύλες με την Συρία, 3 τεμάχια ηλεκτρονικού εξοπλισμού έρευνας εγγράφων, 2 θερμικές κάμερες, 5 τεμάχια κιάλια νυκτός, 5 πύλες-ανιχνευτές μετάλλου, και 6 συστήματα μικροσκοπίου. Ο Γκιουλέρ ανακοίνωσε πως συνεχίζεται τους συνοριακούς νομούς, μονάδων συνοριακής ασφάλειας.

………….

Νετγκαζέτε 7/9/2013

Previous Article

ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

Next Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!