Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

IΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤ

0 σχόλια Share:

To Iράν απείλησε την Τουρκία

Συνεχίζουν να έρχονται απειλές από το Ιράν προς την Τουρκία. Αυτή την φορά ήταν ο στρατιωτικός σύμβουλος του Χαμενεί που απείλησε την Τουρκία σχετικά με το θέμα των Πάτριοτ.

Μετά από τον πρόεδρο της ιρανικής βουλής Αλή Λαριτζανί, τώρα εμφανίζεται και ο στρατηγός Γιαντουλάχ Τζαβανί-στρατιωτικός σύμβουλος του θρησκευτικού ηγέτη της χώρας Αγιατολάχ Αλή Χαμενεί, ισχυρίστηκε πως η εγκατάσταση των Πάτριοτ θα είναι ένα στρατηγικό λάθος και είπε πως ¨Η Άγκυρα πρέπει να ξέρει το εξής. Εάν οι Πάτριοτ αποτελούνε προετοιμασία για μια επέμβαση στην Συρία, τότε η Άγκυρα θα πληρώσει πολύ μεγαλύτερο τίμημα από το παρελθόν και θα υποστεί μεγάλη ζημιά¨.

Σύμφωνα με την είδηση της Μιλλιέτ, ο Τζαβανί υποστήριξε πως ένα επίσης μεγάλο στρατηγικό λάθος της Τουρκίας είναι η στήριξη των δυτικοτραφών αντιπολιτευόμενων της Συρίας και πρόσθεσε πως ¨Μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Συρία, η Τουρκία σε αρμονία με τους σιωνιστές των δυτικών χωρών, άρχισε να βοηθά τις καταστροφικές ομάδες των Σύριων και προκάλεσε το μεγάλωμα της φωτιάς¨.

Ο σύμβουλος του Χαμενέι ισχυρίστηκε πως οι Πάτριοτ δεν θα συμβάλουν καθόλου στην ασφάλεια της Τουρκίας λέγοντας ¨Το αντίθετο, οι πύραυλοι αυτοί θα βλάψουν στα μάτια του συριακού λαού την φήμη της Άγκυρας, που ούτως η άλλως κατηγορείται για προδοσία¨.

 siyahgazete.com  28/11/2012

Previous Article

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Next Article

ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!