Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Προφυλακίστηκε και πάλι ο ιερέας του οποίου την απελευθέρωση είχε ζητήσει ο Τράμπ

No Comments Share:

Προφυλακίστηκε και πάλι ο ιερέας του οποίου την απελευθέρωση είχε ζητήσει ο Τράμπ

Παρατάθηκε η κράτηση του ήδη κρατούμενου ως μέλος της FETÖ Άντριου Κρέιγκ Μπράνσον, ο οποίος κατηγορείται για “κατοχή κρατικών απόρρητων πληροφοριών με σκοπό πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία” , για “απόπειρα κατάργησης της τουρκικής βουλής” και για “απόπειρα αλλαγής της συνταγματικής τάξης” .

Ο Τραμπ είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας που κατηγορείται ως μέλος της FETÖ

Σχετικά με τον Αμερικανό ιερέα Άντριου Κρέιγκ Μπράνσον που αντιμετωπίζει αυτές τις κατηγορίες, υπήρξε αίτημα προφυλάκισης .
Μετα από αυτό το αίτημα το Νο 1 Πρωτοδικείο Σμύρνης σε συνεδρίαση του συνδέθηκε δια του συστήματος SEGBİS με τις φυλακές υψίστου ασφαλείας τύπου F της Σμύρνης.
Μετα από την ανάκριση από την εισαγγελία ο ιερέας Άντριου Κρέιγκ Μπράνσον, παραπέμφθηκε στο Νο 2 Πρωτοδικείο Σμύρνης με κατηγορίες για για “κατοχή κρατικών απόρρητων πληροφοριών με σκοπό την.πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία” , για “απόπειρα κατάργησης της τουρκικής βουλής” και για “απόπειρα αλλαγής της συνταγματικής τάξης” .

“ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”
Ο Μπράνσον δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες και στην κατάθεση του ειπε: Είμαι κάποιος που υποστηρίζει πως ο Χριστός είναι ο Μεσίας. Είμαι θρησκευτικός λειτουργός που ιδρύει εκκλησίες και αυτό εν γνώσει του κράτους. Ποτέ δεν στηρίζω καμία ισλαμιστική κίνηση. Το ντέρτι μου είναι να περιγράψω τον Μεσία Χριστό. Στην ζωή μου δεν έχω γνωρίσει κάποιο μέλος της FETÖ. Ζητώ να ανακοινωθεί που και πως έκανα κατασκοπία. ”

Ο ιερέας Άντριου Κρέιγκ Μπράνσον που υπηρετεί στην προτεσταντική εκκλησία της Αναστάσεως στην Σμύρνη, προφυλακίστηκε στις 9/12/2016 με την κατηγορία πως ήταν μέλος της FETÖ . Μετά από αυτήν την προφυλάκιση που προκάλεσε διπλωματιλή ένταση μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ, ο ιδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ είχε ζητήσει την αποφυλάκιση του.

https:// tr.sputniknews.com/turkiye/ 201708241029862145-trump-tu rkiye-iade-papaz-tutukland i/

24/8/2017

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ!

Next Article

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.