Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διοικητής Πολεμικής Αεροπορίας Πακιστάν: ¨Στην πραγματικότητα εμείς είμαστε δύο χώρες-ένα έθνος με την Τουρκία¨

1 Comment Share:

Ο Μουτζαχίτ Ενβέρ Χαν-διοικητής της Πολεμικής αεροπορίας του Πακιστάν, σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο Αnadolu, ανέφερε πως η Τουρκία είναι το δεύτερο του σπίτι και πρόσθεσε πως “Στην πραγματικότητα εμείς είμαστε δύο χώρες-ένα έθνος”.

Σημείωσε ότι οι δύο αδελφικές και φίλες χώρες, δεν έχουν μόνο τους ίδιους πολιτικούς και θρησκευτικούς δεσμούς, αλλά και τις ίδιες κοινές προκλήσεις και συμφέροντα.

Ο Χαν είπε πως “Η μοναδική σχέση μεταξύ Πακιστάν και Τουρκίας προκαλεί το φθόνο του κόσμου” και πρόσθεσε που είναι ανάγκη αυτό να περάσει από γενιά σε γενιά.

Ο Χαν είπε πως στο πλαίσιο των προκλήσεων ασφάλειας και τρομοκρατίας, το Πακιστάν υποστηρίζει την Τουρκία, στα θέματα της Κύπρου της Συρίας και του Ιράκ.
…..
“Χαιρετίζω την αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Πακιστάν στον αμυντικό τομέα” είπε.
…..

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/pakistan-hava-kuvvetleri-komutani-turkiye-ve-pakistan-arasindaki-iliskiler-dunya-genelinde-gipta-ediliyor/2109598

14/1/2021

Previous Article

¨Φέραμε τα 18 πιο πετυχημένα χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας¨ !

Next Article

Αιματηρή επίθεση από ¨Γκρίζους Λύκους¨ σε αντιπρόεδρο αντιπολιτευόμενου κόμματος

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Μόνο οι Μπαλούχοι, ένα έθνος παλιό κι ανεξάρτητο το αποτελούν σχεδόν 7 εκατομμύρια κατοίκους του Πακιστάν, χώρια τους Αφγανούς, τους Ιρανούς, τους Παστούν κτλ της χώρας. Στην Τουρκία δε διαβιούν πάνω απο 40 διαφορετικές εθνότητες που ελάχιστες είναι Τουρκομανικής καταγωγής. Οι δε Πακιστανοί είναι Ινδοευρωπαίοι, ένα παρακλάδι των Ινδών. Είναι ηλίθιος αυτός ο Πακιστανός; Τι δυο χώρες ένα έθνος, είναι δυο χώρες πενήντα έθνη! Αλλά απ’ την άλλη, ένας πτέραρχος που λέει ότι τα J-17 είναι ανώτερα των Rafale είναι τόσο ηλίθιος όσο δείχνει έτσι; Πάλι καλά λοιπόν που υπάρχουν Τούρκοι γιατί δεν υπάρχουν αρκετά ντελιβεράδικα στην Ελλάδα για το ‘σπουδαίο Πακιστανικό έθνος’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *