Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…

0 σχόλια Share:

 

 

Πρόβλημα στον ΟSO λόγω της κρίσης: ¨Ο μισθός μας κατέστη άνευ αξίας, θέλουμε να παίρνουμε συριακό πάουντ

Το Ρόιτερς σε ανταπόκριση του από την περιοχή Άφριν-Τζεράμπλους της Συρίας, της οποίας τον έλεγχο έχουν οι πολιτοφυλακές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ÖSO), περιγράφει πως τα μέλη του παραπονούνται πως λόγω απώλειας της αξίας της τουρκικής λίρας, ¨Οι μισθοί μας κατέστησαν άνευ αξίας¨.

Το Ρόιτερς στην είδηση του αναφέρει πως η Άγκυρα σε μια περιοχή από το Άφριν ως την Τζεράμπλους, παρέχει υπηρεσίες υγεία και εκπαίδευσης, ενώ έστησε και έναν νέο στρατό. Η είδηση αναφέρει πως αυτοί που πληρώνονται από την Τουρκία παραπονούνται διότι ο μισθός τους έχασε σε αξία 40%.

Ο Μουχάμεντ Χαντί Χασάνο-ιδιοκτήτης ανταλλακτηρίου συναλλάγματος στην Αζέζ δήλωσε: ¨Η λίρα πριν από δύο μήνες ήταν ισχυρή στα εδάφη της Συρίας, αλλά μετά σταδιακά άρχισε να χάνει αξία. Οι 800 λίρες τότε ήταν 100.000 συριακά πάουντ, αλλά τώρα είναι μόνο 40.000. ¨

Ο ευρισκόμενος στην Αζέζ Χασάν Κίνο-μέλος του ÖSO, λέει : ¨ Αφότου η τουρκική λίρα άρχισε να χάνει αξία έναντι του συριακού πάουντ, οι μισθοί μας κατέστησαν άνευ αξίας. Ο μαχητής παίρνει τον μισθό του και πάει στην αγορά…και ο μισθός με το ζόρι φθάνει για μια εβδομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία αντιμετωπίζουμε. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δεν υπάρχει λύση¨.

Ο Κίνο λέει πως δεν πρέπει να παίρνουν τους μισθούς τους σε λίρες και προσθέτει: ¨Για εμάς θα είναι καλύτερα να παίρνουμε συριακά πάουντ, διότι τα χρήματα μας τα ξοδεύουμε σε συριακά εδάφη. Αλλά εντέλει είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τους κανόνες αυτών που μας στηρίζουν¨.

Ο Μουχάμεντ Σεγικο που εργάζεται σε έναν φορέα υγείας και πληρώνεται σε τουρκικές λίρες, αναφέρει πως στο παρελθόν έπαιρνε μισθό που ισοδυναμούσε με 525 δολάρια, ενώ τώρα ¨Ο μισθός μου μειώθηκε κατά 100 δολάριο. Ποιος θα με αποζημιώσει για αυτή την απώλεια; Τις τιμές οι έμποροι τις εκτοξεύουν; Ή μήπως η υπηρεσία που με πληρώνει;¨.

ÖSO ‘kriz’den dertli: Maaşımız değersiz hale geldi, Suriye poundu almak istiyoruz

28/8/2018

Σχ; Αυτά τα κοράκια που μαζεύτηκαν σε μια ξένη χώρα για να αρπάξουν ότι μπορούνε, έχουν και το θράσσος να παραπονιούνται για τον μισθό που τους δίνει η Τουρκία…

Previous Article

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ ΕΤΣΙ…

Next Article

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΗΠΑ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΟΥΜΠΟΗΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *