Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΡΑΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η.Α.Ε.

No Comments Share:

Κυρώσεις από τις ΗΠΑ σε κάποια άτομα και εταιρίες σε Τουρκία, Ιράν και ΗΑΕ  λόγω σχέσεων με τους ¨Φρουρούς της Επανάστασης¨

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις κατά κάποιων ατόμων και εταιριών σε Τουρκία, Ιράν και ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), με την δικαιολογία πως στήριξαν με δισεκατομμύρια δολάρια τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έβαλε στην μαύρη λίστα 25 άτομα και εταιρίες, μεταξύ των οποίων και εταιρίες βιτρίνα που εργάζονται για τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν και για το ιρανικό υπουργείο Αμύνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών στην λίστα των κυρώσεων περιλαμβάνονται τράπεζες και χρηματοοικονομικοί φορείς όπως οι Ansar Bank, Atlas Döviz και Iranian Atlas Company.

Ο ειδικός Αμερικανός εκπρόσωπος για το Ιράν Μπράιαν Χουκ δήλωσε : ¨Φέρνουμε στο φως της μέρας ένα δίκτυο το οποίο έστησε το ιρανικό καθεστώς για να αποφύγει να υποστεί τις αμερικανικές κυρώσεις. Με το σημερινό μας βήμα αυξάνουμε την πίεση πάνω στο ιρανικό καθεστώς¨.

Ο Χουκ χαρακτήρισε την τράπεζα Ansar ως ¨τραπεζίτη¨ για τις δραστηριότητες εξωτερικού των Φρουρών της Επανάστασης και της Δύναμης Ιερουσαλήμ και είπε πως οι μισθοί των Φρουρών της Επανάστασης και των Ιρανών ξένων μαχητών που βρίσκονται στην Συρία, πληρώνονται από αυτή την τράπεζα.

Ο Χουκ είπε πως σε μια 1,5 χρονιά 800 εκ. $ μεταβιβάστηκαν σε εταιρίες-βιτρίνα της Ansar για να αγοραστούν στρατιωτικά οχήματα και για να  χρηματοδοτηθούν οι Φρουρού της Επανάστασης και η Δύναμη Ιερουσαλήμ.

Ο Χουκ επίσης είπε πως κυρώσεις επιβλήθηκαν και κατά του ιρανικού υπουργείου Αμύνης επειδή ¨στηρίζει την τρομοκρατία¨ και παρέχει υποστήριξη στους Φρουρούς της Επανάστασης.

ABD’den Türkiye, İran ve BAE’deki şahıs ve şirketlere ‘Devrim Muhafızları’ yaptırımı

27/3/2019

Previous Article

ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ: ¨ΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ¨

Next Article

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ : ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *