Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Τουρκία εκβιάζει το ΝΑΤΟ !

No Comments Share:

Η Τουρκία λόγω της διαφωνίας για το YPG, δεν στηρίζει το σχέδιο του ΝΑΤΟ στην Βαλτική

4 ανώτεροι αξιωματούχοι της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ανέφεραν πως η Τουρκία που ζητά πολιτική στήριξη στην στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει στην βόρεια Συρία, για αυτό τον λόγο δεν ενέκρινε το αμυντικό σχέδιο του ΝΑΤΟ σχετικά με τις χώρες της Βαλτικής και της Πολωνίας.

Σύμφωνα με την είδηση από το Ρόιτερς, οι πηγές αυτές ανέφεραν πως η Άγκυρα έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο της στο ΝΑΤΟ να μην εγκρίνει το αμυντικό σχέδιο και ότι στις ένας προς έναν συναντήσεις η Τουρκία ακολουθεί σκληρή στάση και ζητά από τις χώρες του ΝΑΤΟ να αναγνωρίσουν επίσημα το YPG ως ¨τρομοκρατική οργάνωση¨.

……………

Χωρίς την έγκριση της Τουρκίας, θα δυσκολέψει η ταχεία εφαρμογή του αμυντικού σχεδίου του ΝΑΤΟ στις χώρες της Βαλτικής και στην Πολωνία.

Διπλωματική πηγή ανέφερε πως ¨Θέτουν σε ομηρία την Αν. Ευρώπη και μέχρι να γίνουν παραχωρήσεις παρεμποδίζουν την έγκριση αυτού του στρατιωτικού σχεδίου¨.

Μια δεύτερη πηγή ανέφερε πως την στιγμή που το ΝΑΤΟ θέλει να επιδείξει ενότητα, η στάση αυτή της Τουρκίας είναι διασπαστική.

……………

Türkiye, YPG anlaşmazlığı nedeniyle NATO’nun Baltık planına destek vermiyor

27/11/2019

Σχ: Κάθε σύγκριση με τους δικούς μας πολιτικούς και την στάση τους (Yes men) απέναντι στο ΝΑΤΟ (δηλ. στις ΗΠΑ) μας προκαλεί θλίψη….

Previous Article

Απόρρητο σχέδιο για στρατιωτικά χτυπήματα κατά της Αρμενίας !

Next Article

Σα να πρόκειται για εχθρικό έδαφος !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *