Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

0 σχόλια Share:

Bαριές κατηγορίες από τον Μουαλλίμ κατά της Τουρκίας !

220120141304184831560_2

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Βελίντ Μουαλλίμ μιλώντας στο συνέδριο Γενεύη-2 στην πόλη Μοντρέ της Ελβετίας ,που άρχισε με σκοπό την επίλυση του εμφυλίου πολέμου, ζήτησε από την διεθνή κοινότητα να σταματήσει την ροή όπλων προς την Συρία και να σταματήσει την στήριξη της τρομοκρατίας.

Ο Μουαλίμ που κατηγόρησε κάποιους γείτονες για την εσωτερική κατάστασης την Συρία, είπε πως κάποιοι γείτονες παραμένoυν άφωνοι, ενώ άλλοι είναι αδύναμοι να πάρουν αποφάσεις. Ο Μουαλίμ στην ομιλία του, κατηγορώντας την κυβέρνηση Ερντογάν, είπε τα εξής :

¨Εάν δεν υπήρχε η κυβέρνηση του Ερντογάν τίποτε από αυτά δεν θα είχε γίνει. Η κυβέρνηση αυτή έδωσε στα εδάφη της καταφύγιο στους τρομοκράτες, τους εξόπλισε και τους έστειλε στην Συρία. Δεν αντιλήφθηκαν όμως πως αυτά μια μέρα θα γυρίσουν εναντίον τους. Σήμερα πλέον το έχουν αντιληφθεί. Η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία. Ο λόγος για την συνέχιση τούτου είναι η επιθυμία που έχει η κυβέρνηση (Ερντογάν) να πραγματοποιήσει το όνειρο της. Μόνο ως βλακεία μπορεί να χαρακτηριστεί η επιθυμία πραγματοποίησης των ιστορικών ονείρων που έχουν στα άρρωστα μυαλά τους. Παντού, από την Τυνησία και την Αίγυπτο ως την Συρία ενεπλάκησαν σε συνωμοσίες. Αυτοί οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μάθουν τίποτε από την ιστορία χάνουν το σήμερα. Η ιστορία λέει πως όταν φλέγεται το σπίτι του γείτονα και το δικό σου σπίτι δεν είναι ασφαλές¨.

………………….

DHA 22/1/2014

Σχ : Επειδή βλέπουμε πως μας διαβάζουν αρκετοί από την Τουρκία παραθέτουμε και το τουρκικό κείμενο που αφορά την δήλωση του Σύριου υπουργού Εξωτερικών :

“Eğer Erdoğan hükümeti olmasaydı bunların hiç biri olmayabilirdi. Bu hükümet teröristlerin topraklarında barınmasına izin verdi, onları silahlandırdı ve eğitip Suriye’ye yolladı. Ama onlar bir gün bu olayların tersine döneceğini kavrayamadılar. Ancak bugün artık bunu anladılar. Terörizmin dini yoktur. Bunu yapmayı sürdürmelerinin nedeni de bu hükümetin tarihi rüyasını gerçekleştirme arzusundan gelmektedir. Kendi hasta akıllarında yer alan tarihi rüyalarını gerçekleştirme arzusu, bu sadece büyük bir aptallık olarak nitelendirilebilir. Tunus’tan Libya’ya Mısır ve Suriye’ye kadar her yere fesat karıştırdılar. Ancak tarihten bir şey öğrenmeyenler bugünü kaybedeler. Tarih derki komşunun evi yanıyorsa senin evin de güvende değildir.”

Previous Article

ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΑΓΙΠ !

Next Article

ΕΝΔΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ante. justo Lorem mi, non luctus venenatis,