Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ

No Comments Share:

Πίσω από τις επιθέσεις με χημικά βρίσκονται η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και η Γαλλία

switzerland-un-syria-_kuma759

O μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατηγόρησε για τις επιθέσεις με χημικά στην χώρα του την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία και την Γαλλία.

……………….

Ο Τζαφέρι εστίασε στο ότι μια σειρά από ξένα ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει το πώς προμηθεύονται οι ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες τα υλικά για τα χημικά όπλα και το πώς μετά αυτά εισάγονται στην Συρία. Υπογράμμισε πως σε αυτήν ιστορία εμπλέκονται μια σειρά από κράτη, μεταξύ των οποίων η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και η Γαλλία.

Ο Τζαφέρι υπογράμμισε πως o διαβόητoς τρομοκράτης Χεϊσέμ Κασσάμπ που συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, είχε συλληφθεί ενώ μετέφερε με πολιτικό αεροσκάφος 2 λίτρα αερίου σαρίν και ότι στο Γκαζιάντεπ υπάρχουν εργαστήρια που παράγουν χημικά οπλα.

http://haber.sol.org.tr/dunya/suriye-kimyasal-saldirilarin-arkasinda-turkiye-suudi-arabistan-ve-fransa-var-167741
31/8/2016
Σχ : Αυτός ο Χεϊσέμ Κασσάμπ είχε συλληφθεί στην Τουρκία μαζί με άλλα 10 μέλη της Ελ Νούσρα. Αντιμετώπιζε αρχικά ποινή 25 ετών καθώς συνελήφθη με το αέριο σαρίν, αλλά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και φυσικά εξαφανίστηκε !  Αργότερα οι τουρκικές αρχές έλεγαν πως τελικά το σαρίν ήταν …. αντιψυκτικό ! Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Χερς είχε γράψει πως ο Κασσάμπ ήταν άνθρωπος της ΜΙΤ.
Και φυσικά αυτό δείχνει και η αντιμετώπιση που είχε κατά την σύλληψη του…

Previous Article

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ

Next Article

ΡΩΓΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΣΧΕΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *