Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H MIT ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ

No Comments Share:

H MIT ετοιμάζεται για πόλεμο με το Ιράν

231105

Αναζητεί στελέχη που να ξέρουν αραβικά, περσικά και αγγλικά

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών θα προσλάβει ειδικούς ξένων γλωσσών που να ξέρουν αραβικά, περσικά ή αγγλικά. Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις αυτές θα κοινοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.mit.gov.tr στο χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου και οι αιτήσεις θα υποβληθούν διαδικτυακά μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Οι υποψήφιοι στις γλώσσες αραβικά, περσικά ή αγγλικά θα πρέπει να μπορούν σε καλό βαθμό να διαβάζουν, να αντιλαμβάνονται, να γράφουν, να μιλάν και να μεταφράζουν την εκάστοτε γλώσσα.

Θα προτιμηθούν οι αιτήσεις σχετικά με αραβικά και περσικά αυτών που έχουν πτυχίο τουλάχιστον λυκείου ή άλλο ισότιμο τίτλο, ενώ για τα αγγλικά οι τίτλοι αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, αμερικανικού πολιτισμού και φιλολογίας, μεταφραστή και διερμηνέα αγγλικών, δασκάλου αγγλικών, και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών από τμήματα αγγλικής γλώσσας.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους αυτών που θα προσληφθούν θα ανακοινωθούν λεπτομερώς στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Η ΜΙΤ που -παρά την προσπάθεια του συμπολιτευόμενου τύπου να το κρύψει- διατηρεί θερμές σχέσεις με την Αρμενία και την ΜΟΣΣΑΝΤ, νωρίτερα για πρώτη φορά προσέλαβε για πρώτη φορά στην ιστορία της στελέχη που έπρεπε να ξέρουν εβραϊκά και αρμενικά.

…………………

Ο λόγος για τον οποίο η ΜΙΤ θέλει να προσλάβει στελέχη που να ξέρουν αραβικά και περσικά, είναι η αραβική περιοχή και η συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τον επιδιωκόμενο χάριν των αμερικανικών και ισραηλινών συμφερόντων πόλεμο με το Ιράν. Το γεγονός μάλιστα πως οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δημοσιεύουν ειδήσεις για σιιτικό μέτωπο μεταξύ Συρίας και Ιράν, εκτιμάται πως αποτελεί μια προετοιμασία της κοινής γνώμης.

Askerhaber 29/7/2013

Previous Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

Next Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *