Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ !

No Comments Share:

Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε πως κατασχέθηκαν όπλα σε λιμάνι της Αιγύπτου σε πλοίο που είχε έρθει από την Τουρκία

20833367

Σαν βόμβα έσκασε στην Άγκυρα αυτό που ισχυρίστηκε στην εκπομπή του ¨Εδώ πρωτεύουσα¨ στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι CBC+2, ο διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας ¨Ελ Βατάν¨ ο Μαγκντί Ελ Γκαλλάντ. Στην είδηση αναφέρθηκε πως πέρα από τις διαδηλώσεις των οπαδών του Μόρσι μετά από την κατάληψη της εξουσίας από τον στρατό, υπάρχουν στοιχεία που θέλοντας την αναταραχή, υποδαυλίζουν την αστάθεια στο Σινά και αλλού και υποστήριξε πως ¨ Μέσα σε κοντέινερ σε πλοίο πού ήρθε σε αιγυπτιακό λιμάνι προερχόμενο από την Τουρκία, βρέθηκαν όπλα κρότου που μπορούν να μεταβληθούν σε αληθινά.

Το υπουργείο εξωτερικών κατέφυγε στις αιγυπτιακές αρχές ζητώντας να του δοθούν πληροφορίες σχετικά με το θέμα, και ζήτησε από την πρεσβεία μας στο Κάιρο να ψάξει το θέμα. Το υπουργείο στην ανακοίνωση του ζητά να ερευνηθεί ¨σοβαρά και διευρυμένα¨ το που βασίστηκε αυτός ο ισχυρισμός της αιγυπτιακής τηλεόρασης και τονίζει την ανάγκη ¨να εμφανιστεί επειγόντως η αλήθεια¨.

………………

Ανώτατος αξιωματούχος που μας μίλησε ανώνυμα σχετικά με το θέμα ανέφερε τα εξής : ¨ Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε αυτή την είδηση, χωρίς να αναφέρει αν το πλοίο είναι ή όχι με τουρκική σημαία, όπως και το από πού προς που πήγαινε το εμπόρευμα, ή αν ήταν τράνζιτ. Υπάρχουν στην Αίγυπτο μεγάλες αντιδράσεις μετά από τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων υπέρ του Μόρσι, μετά από την κατάληψη της εξουσίας από τους στρατιωτικούς. Κάποια στοιχεία που ανησυχούν από την εξέλιξη των τουρκο-αιγυπτιακών σχέσεων και επιθυμούν να σπιλώσουν την Τουρκία, βρήκαν τώρα ευκαιρία με αυτή την κατάσταση στη χώρα και στοχεύουν την Τουρκία. Πέρα από τον Μόρσι και από τους οπαδούς των Μουσουλμάνων Αδελφών όλη η κοινωνία έχει στραφεί κατά της Τουρκίας και έχει αρχίσει μια φοβερή καμπάνια σπίλωσης της………..¨

…………….

Εφ. Χουριέτ  18/7/2013

Σχ : Εντυπωσιάστηκαν λέει οι αξιωματούχοι του τουρκικού ΥΠΕΞ !  Όπως εξεπλάγησαν όταν συνελήφθη δύο φορές (!)  πλοίο που μετέφερε παράνομα τουρκικά όπλα στην Υεμένη….

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 18/7/2013

Next Article

ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΤΕΜ ΣΑΡΙΣΟΥΛΟΥΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.