Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΟΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τσαβούσογλου: Μήπως θα καταλάβετε και εκείνες τις χώρες ;

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πριν αναχωρήσει για Νέα Υόρκη μαζί με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών για την ψηφοφορία στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ για το θέμα της Ιερουσαλήμ, προέβη σε δηλώσεις.

Οι επικεφαλίδες των δηλώσεων του Τσαβούσογλου, έχουν ως εξής:

¨Εμείς εν προκειμένω περιμένουμε μια ισχυρή στήριξη. Από την απόφαση αυτή ενοχλήθηκαν όχι μόνο ο μουσουλμάνοι αλλά και οι χριστιανοί. Κατά τον ίδιο τρόπο, μεγάλο τμήμα και των Εβραίων είναι ενάντιοι σε αυτή την απόφαση. Για αυτό τον λόγο, όλοι οι ενσυνείδητοι άνθρωποι στάθηκαν ενάντια σε αυτή την έκνομη απόφαση που  σφετερίζεται τα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Βλέπουμε πως οι ΗΠΑ που απέμειναν μόνες, προσέφυγαν στην μέθοδο των απειλών.  Δηλώνουν πως «Θα παρακολουθήσουμε τι θα ψηφίσει ο καθένας, θα τα γράψουμε σε αναφορά προς τον πρόεδρο, θα σημειώσουμε τα ονόματα». Δηλαδή τι θα τα κάνετε τα ονόματα που θα τα πάρετε; Μήπως θα τις καταλάβετε εκείνες τις χώρες ή θα τις τιμωρήσετε;  Πλέον οι εποχές άλλαξαν.  Κανένα περήφανο και τίμιο κράτος δεν υποκύπτει σε αυτές τις πιέσεις. Όλοι θα αποφασίσουν στην κατεύθυνση της συνείδησης του έθνους τους. Οι ΗΠΑ πρέπει να αλλάξουν αυτές τις μεθόδους. Πρώτα ο Θεός θα υπερασπιστούμε τον αγώνα των Παλαιστινίων εντός του ΟΗΕ.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/cavusoglu-o-ulkeleri-de-mi-isgal-edeceksiniz-406127.html

20/12/2017

Previous Article

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

TA ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ–ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *