Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τσαβούσογλου: “Αν επιβάλει μέτρα κατά της Τουρκίας η ΕΕ, θα προβούμε σε αντίποινα” ,😅😅😅

0 σχόλια Share:

Τσαβούσογλου: “Αν η ΕΕ πάρει επιπρόσθετες αποφάσεις κατά της Τουρκίας τότε είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε αντίποινα”

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μιλώντας κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον ανώτατο εκπρόσωπο ασφαλείας και εξωτερικών σχέσεων της ΕΕ Μπορέλ, δήλωσε πως “Αν η ΕΕ πάρει επιπρόσθετες αποφάσεις κατά της Τουρκίας τότε είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε αντίποινα. Αυτό δεν συμβάλλει στην επίλυση”. Ενώ ο Μπορέλ δήλωσε πως “Εχουμε ανάγκη για περισσότερη ακόμα συνεργασία με την Τουρκία”.
….
Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως θα στηρίξουν τη διαμεσολάβηση της ΕΕ για τα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου λέγοντας όμως “Αρκεί να είναι ένας τίμιος μεσολαβητής. Είναι ανάγκη η ΕΕ να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε στην Τουρκία. Η υπόσχεση για κατάργηση της βίζας δεν τηρήθηκε. Έχουμε δικαίωμα να δηλώνουμε πως η ΕΕ δεν φέρθηκε δίκαια”.

Ο Μπορέλ περιέγραψε πως κατά τη συνάντησή του με τον Τσαβούσογλου, εξέτασαν περιφερειακά θέματα όπως τη Λιβύη και τη Συρία και δήλωσε πως “Δεν μπορούμε να πούμε πως οι σχέσεις μας περνάνε την καλύτερή τους περίοδο, αλλά είναι ανάγκη να εργαστούμε για να βελτιώσουμε αυτές τις σχέσεις”.
….

Sputnik  6/7/2020

Σχ. : Φανταστείτε για τι γελοίους Ευρωπαίους  ηγέτες μιλάμε, που είχαν φτάσει να υποσχεθούν κατάργηση της βίζας στην Τουρκία…

Διότι για να το λέει ο Τσαβούσογλου και να μην αντιδρά ο άλλος, προφανώς το είχαν υποσχεθεί οι καραγκιόζηδες…

Previous Article

Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος περιφερειάρχης στην Ελλάδα !

Next Article

Ερεύνησαν περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν και τώρα συλλαμβάνονται !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *