Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μεταφορά θωρακισμένων οχημάτων και οχημάτων ηλεκτρονικού πολέμου

No Comments Share:

Τα οχήματα κατευθύνονται προς τη συνοριακή πύλη Οντζουπιναρ και αναφέρεται πως θα χρησιμοποιηθούν σε πιθανή στρατιωτική επιχείρηση.

Οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις μετέφεραν προς τα σύνορα με τη Συρία, θωρακισμένα οχήματα και οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Τα οχήματα που προέρχονται από μονάδες που είναι εγκατεστημένες σε διάφορες πόλεις, έφτασαν στο Κιλίς. Μεταξύ των οχημάτων περιλαμβάνονται και θωρακισμένα οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου τα οποία συνοδεία μέτρων ασφαλείας κατευθύνθηκαν προς την συνοριακή πύλη Οντζουπιναρ. σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου DHA, τα στρατιωτικά αυτά οχήματα θα χρησιμοποιηθούν σε πιθανή στρατιωτική επιχείρηση.

https://www.artigercek.com/haberler/suriye-sinirina-zirhli-ve-sinyal-kesici-arac-sevkiyati
6/5/2019
Σχ: Πριν από μερικές μέρες γράφτηκε πως μεταφέρθηκαν μονάδες  τουρκικών ειδικών δυνάμεων προς τα βόρεια της Συρίας. Τώρα γράφεται πως μεταφέρονται κι αυτά.  Πιστεύουμε πως  αν οι Τούρκοι δεν αλλάξουν γνώμη για τους S-400, αποκλείεται οι Αμερικανοί να ¨θυσιάσουν¨ τους Κούρδους συμμάχους τους.  Αν όμως αλλάξουν όλα είναι πιθανά.
Είναι πιθανόν όμως τα οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου να μεταφέρονται  και μόνο για την προστασία των τουρκικών δυνάμεων, που τις τελευταίες μέρες είχαν αυξημένες απώλειες στην Β. Συρία.
Previous Article

Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Next Article

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ¨ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ¨ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΤΑΓΙΠ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *