Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στην γραμμή της πολιτικής Ερντογάν στο θέμα της Ιντλίμπ η Μέρκελ…

0 σχόλια Share:

Το ανακοίνωσε η Μέρκελ: Ο Πούτιν δεν θα μετάσχει στην τετραμερή σύνοδο

Η πρωθυπουργός της Γερμανίας Μέρκελ σε ομιλία που έκανε στο γερμανικό κοινοβούλιο, δήλωσε πως ο ηγέτης της Ρωσίας Πούτιν δεν θέλησε να μετάσχει σε τετραμερή σύνοδο.
Η Μέρκελ που συναντήθηκε με συντηρητικούς Γερμανούς βουλευτές, ανέφερε πως για να σταματήσει η θερμή σύγκρουση στην Ιντλίμπ, πρότεινε στον Πούτιν μια τετραμερή σύνοδο (σχ. εννοεί : Γερμανία-Γαλλία-Τουρκία-Ρωσία) αλλά ο Πούτιν απέρριψε την συμμετοχή του σε αυτή την σύνοδο.
Η Μέρκελ που είχε ζητήσει από τους Ερντογάν και Μακρόν να μετάσχουν στην σύνοδο, δήλωσε πως για να εμποδιστεί η προσφυγική κρίση στην Ιντλίμπ είναι ανάγκη να στηθεί στην περιοχή μια ασφαλής περιοχή.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/merkel-acikladi-putin-4lu-zirveye-katilmayacak-1724851

3/3/2020

Σχ: Η δημιουργία ασφαλούς ζώνης είναι αυτό ακριβώς που έχει δηλώσει πολλάκις πως επιδιώκει η Τουρκία. Ουσιαστικά δηλαδή ένα ακόμη διεθνές προτεκτοράτο του οποίου την διοίκηση θα έχει  ( εκ των πραγμάτων) η Τουρκία ! Και σταδιακά φυσικά να πάρει και αυτό την πορεία που είχε η συριακή περιοχή του Χατάι που παραχωρήθηκε στην Τουρκία !   Ευτυχώς δεν το δέχεται ο Πούτιν, που δείχνει πως δεν ¨πουλά¨ του συμμάχους του…

Previous Article

Ερντογάν: “Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα με την Ιντλίμπ ” !

Next Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν για Ελλάδα : ¨ Μία χώρα που ρίχνει σπρέι πιπεριού στους μετανάστες δεν μπορεί να μιλά για ηθική¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *