Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεχμέτ Μπάρλας: Οι τρομοκράτες που στηρίξαμε στην Συρία…

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Σαμπάχ, σε κείμενο του σχετικά με τα τεκταινόμενα στο Ιράν, εξέφρασε ομολογία σχετικά με την Συρία.

Ο αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Σαμπάχ, σε εκέιμενο του αναφέρθηκε στις διαδηλώσεις που γίνονται στο Ιράν.

……..

¨Την δυστυχία του λαού του Ιράν θα την αξιολογήσει ο ίδιος ο λαός. Εάν το καθεστώς δεν είναι υγιές δεν μπορεί να σταθεί ενάντια τον λαό. Αλλά αυτό δεν μπορεί ποτέ να το αποφασίζουν οι ΗΠΑ. Να μην ξεχνάμε πως και εμείς κάναμε το ίδιο λάθος, όταν θεωρώντας πως το καθεστώς της Συρίας ήταν ένα εσωτερικό μας θέμα, βοηθήσαμε τις τρομοκρατικές ομάδες στην Συρία ως δήθεν «αντιπολιτευόμενες ομάδες. Όταν οι ΗΠΑ καταπατούν τις αρχές του ΟΗΕ  και μάλιστα με μποϊκοτάζ εξουδετερώνουν για τα καλά τις δράσεις αυτού του φορέα, εμείς δεν πρέπει ποτέ να ακολουθούμε αυτή την γραμμή¨.

 http://haber.sol.org.tr/toplum/mehmet-barlas-suriyede-destekledigimiz-teroristler-223603

3/1/2018

Σχ: Κι επειδή μας διαβάζουν και τουρκόφωνοι, να και το καίριο σημείο του άρθρου του Μπαρλάς :

Barlas’ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

”İran halkının mutsuzluğunu yine bu halk değerlendirecektir. Eğer rejim sağlam değilse, halka rağmen ayakta kalamaz. Ancak buna asla ABD karar veremez. Bu vesileyle bizim aynı hatayı Suriye’de “Muhalif gruplar” diye terör örgütlerine verdiğimiz destekle ve Esad rejimini bizim bir iç sorunumuz gibi görerek yaptığımızı unutmayalım. ABD hem BM ilkelerini ayaklar altına alırken, hem de bu kurumun faaliyetlerini boykot ederek iyice etkisiz hale getirirken, biz bu çizgiye asla girmeyelim.”

Previous Article

ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Next Article

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ… ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *