Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δύο δρομολόγια την μέρα για Λευκορωσία έκαμνε η Turkish Airlines….

1 Comment Share:

Με ευρωπαϊκό αποκλεισμό απειλείται η Turkish Airlines για τη μεταφορά μεταναστών στη Λευκορωσία

Σε αποκλεισμό της Turkish Airlines ενδέχεται να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη μεταφορά μεταναστών στη Λευκορωσία με αφορμή τη διάσταση που έχει πάρει η κατάσταση στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας

«Η ΕΕ θα διερευνήσει πώς να επιβάλει κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών τρίτων χωρών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ανθρώπων», είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η λευκορωσική αεροπορική εταιρεία Belavia, η οποία είναι ήδη απαγορευμένη στην ΕΕ, κάνει το μεγαλύτερο μέρος της «εμπορίας».

Ωστόσο, τα στοιχεία του αεροδρομίου του Μινσκ έδειξαν την Τρίτη ότι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας εξακολουθούσε να μεταφέρει μετανάστες από την Κωνσταντινούπολη στο Μινσκ δύο φορές την ημέρα παρά τη συνοριακή κρίση.

Η πρόεδρος της επιτροπής προανήγγειλε τα παραπάνω τη μέρα που αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι, κυρίως Κούρδοι, προσπάθησαν να διαπεράσουν τον φράχτη στο σημείο διέλευσης «Κουζνίτσα» στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ και ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα ταξιδέψουν επίσης σε χώρες όπως η Αρμενία, η Αίγυπτος, το Ιράκ, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να τους πιέσουν να σταματήσουν τις πτήσεις προς το Μινσκ, πρόσθεσε η πρόεδρος της επιτροπής.

Η FlyDubai, μια οικονομική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η Cham Wings της Συρίας μετέφεραν επίσης άτομα.

infognomonpolitics.gr

Previous Article

Bίντεο- Την έσφαξε με σπαθί σαμουράι στο μέσο της Κωνσταντινούπολης…

Next Article

¨Mε τους εξοπλισμούς, καταναλώνουν μάταια τους πόρους του ελληνικού λαού¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ας μείνουν στην Λευκορωσία μια που πήγαν, είναι ασφαλής χώρα έτσι κι αλλιώς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *