Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

750 εκ. $ σε αμερικανικό δικηγορικό γραφείο για τουρκική προπαγάνδα για τα F-35

1 Comment Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 19/2/2021

Όπως μεταδίδει το Foreignlobby, στα πλαίσια της συμφωνίας που τέθηκε σε εφαρμογή στις 1/2/2021, η Τουρκία για ένα διάστημα θα πληρώσει στο δικηγορικό γραφειο Arnold & Porter 750 εκ. $.
Το γραφείο θα παράσχει υπηρεσίες στρατηγικού συμβουλάτορα όπως και νομικών υπηρεσιών σχετικά με το θέμα των F-35 και τα δικαιώματα της Τουρκίας.
Το δικηγορικό γραφείο θα υποβάλλει μια στρατηγική σχετικά με το πώς λαμβάνοντας υπόψη την Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας, τους Τούρκους υπεργολάβους, αλλά και τους υπάρχοντες γεωπολιτικούς και εμπορικούς παράγοντες, είναι αναγκαία η παραμονή της συμμετοχής στο πρόγραμμα F-35
Επίσης το δικηγορικό γραφείο, στα πλαίσια της συμφωνίας θα κάνει εργασίες λόμπι εντός των ΗΠΑ , για τα πλεονεκτήματα που θα υπάρξουν από την παραμονή της Τουρκίας στο πρόγραμμα.

Previous Article

¨Οι γυναίκες μας θα γεννήσουν και θα αναθρέψουν ΠΟΡΘΗΤΕΣ¨….

Next Article

¨(Έλληνες) σε περίπτωση που γίνει βήμα, θα μετατραπεί σε εφιάλτη σας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Τι έγινε Τουρκάκια; Δεν έχει ‘η διαστημική μας βιομηχανία θα στείλει drone στο διάστημα;’ Δεν έχει ‘το TF-X θα βλέπει το F35 απο τα 200 χιλιόμετρα και θα το ρίχνει απο τα 300;’ Που είναι η aselsan; Που είναι ο Σουλτάνος να κλέψει καμμιά ομιλία του Ετζεβίτ;

    Βάλτε τα S400 κάτω απο καμμιά ερπύστρια αν θέλετε F35. Το τραίνο έφυγε. Περαστικά σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *