Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Λιβυκός Εθνικός Στρατός: Καταρρίψαμε ένα τουρκικό ΜΕΑ, κλείνουμε τον εναέριο χώρο για την Τουρκία

No Comments Share:

 

Ο υπαγόμενος στον Χαλιφέ Χαφτέρ Λιβυκός Εθνικός Στρατός, ανακοίνωσε πως κατέρριψε ένα τουρκικής κατασκευής ΜΕΑ. Ο Μισμαρί-εκπρόσωπος του Χαφτέρ ανακοίνωσε πως θα απαγορευτούν όλες οι εμπορικές πτήσεις της Τουρκίας-Λιβύης όπως και η προσέγγιση  τουρκικών πλοίων στα λιμάνια της χώρας και πρόσθεσε πως πλέον τουρκικά αεροσκάφη που θέλουν να προσγειωθούν στην Τρίπολη, τουρκικά πλοία που θέλουν να προσεγγίσουν λιμάνια της χώρας, όπως και η τουρκική στρατιωτική παρουσία στην χώρα, θα είναι στο στόχατρο.

Αναφέρεται πως αντιαεροπορικά συστήματα του Λιβυκού Εθνικού Στρατού που υπάγεται στον Χαφτέρ κι ελέγχει την ανατολική Λιβύη, κατέρριψαν ένα ΜΕΑ που ανήκε στην στηριζόμενη από τον ΟΗΕ Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Τρίπολης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το ΜΕΑ ήταν τουρκικής κατασκευής.

………….

Οι δυνάμεις του Χαφτέρ δεν μπόρεσαν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους την Τρίπολη, αλλά πέτυχαν αν ελέγχουν μεγάλο μέρος του εναέριου χώρου. Πολλές φορές επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

…………….

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/1462170/Libya_Ulusal_Ordusu__Turk_yapimi_iHA_yi_dusurduk__hava_sahasini_Turkiye_ye_kapatiyoruz.html
29/6/2019
Previous Article

Κωλοτούμπα Τραμπ για τους S-400 ;

Next Article

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *