Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απειλές κατά Χαφτάρ: ¨Τα στοιχεία που στοχοποιούν τα τουρκικά συμφέροντα θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι¨…

No Comments Share:

Νο:317, 8/12/2020, σχετικά με το πλοίο το οποίο σταματήθηκε στα ανοιχτά τη Μάρσα Σούσα και το αυθαίρετο πρόστιμο πού μπήκε

Έγινε γνωστό πως το πλοίο Mabrooka με σημαία Τζαμάικας το οποίο εκμεταλλεύεται μία τουρκική εταιρεία, στα ανοιχτά της πόλης Μάτσα Σούσα της Λιβύης, σταματήθηκε από τον αποκαλούμενο Λιβυκό Εθνικό Στρατό που υπάγεται στον πραξικοπηματία Χαφταρ, του κόπηκε πρόστιμο και το πλοίο μαζί με το πλήρωμα κρατήθηκε.

Καταδικάζουμε έντονα αυτό το μέτρο. Πρέπει να γίνουν αμέσως βήματα που θα διασφαλίσουν πώς το πλοίο θα συνεχίσει το προγραμματισμένο ταξίδι του.

Ο Χαφταρ και οι πολιτοφυλακές του συνεχίζουν την επιθετική τους στάση, ακόμη και σε μία περίοδο κατά την οποία προχωρά η πολιτική διαδικασία μεταξύ των Λίβυων αδελφών μας υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών.

Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά πώς η στοχοποίηση των τουρκικών συμφερόντων στη Λιβύη θα είχε σοβαρές συνέπειες και τα στοιχεία αυτά θα τα θεωρήσουμε ως νόμιμους στόχους.

Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών  8/12/2020

No: 317, 8 Aralık 2020, Libya’nın Marsa Susa Açıklarında Durdurulan ve Keyfi Para Cezası Uygulanan Gemi Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı

Previous Article

Δένδιας : ¨Ταξιδιωτικό γραφείο τζιχάντ» η Τουρκία !

Next Article

¨Είδαμε προκλητικά βήματα από Ελλάδα και Kύπρο, η Τουρκία φέρεται με υπομονή¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *