Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αναπληρωτής πρωθυπουργός της Λιβύης: ¨Μόνο την Τουρκία βρήκαμε δίπλα μας¨

No Comments Share:

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Λιβύης Αχμέτ Μουγιατίκ δήλωσε πως στις δύσκολες στιγμές η Τουρκία ήταν δίπλα τους και για αυτό είναι ευγνώμονες.
Ο Μουγιατίκ μετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στο 6ο μεσογειακό forum διαλόγου που φέτος οργανώνεται στη Ρώμη και σχολίασε σχετικά με την κατάσταση στη χώρα του.

Ο Μουγιατίκ ανέφερε πως όταν η Λιβύη παλιότερα είχε δεχθεί επιθέσεις της ISIS, είχαν στήριξη από πολλές πλευρές αλλά όταν τον Απρίλιο του 2019 ο πραξικοπηματίας στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ και οι πολιτοφύλακες του, επιτέθηκαν στην Τρίπολη τότε η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά :” Εμείς καλέσαμε τους εταίρους μας να στηρίξουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης. Η Τουρκία το προσέγγισε αυτό θετικά. Σε διεθνές επίπεδο μόνο η Τουρκία στάθηκε δίπλα μας και στήριξε τη νόμιμη κυβέρνηση. Εμείς είμαστε ευγνώμονες για αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στους δύσκολους καιρούς μας”.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός δήλωσε πως μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης υπάρχουν καλές σχέσεις καταρχήν στα επίπεδα του Στράτου και της ασφάλειας όπως και στην οικονομία.

………..

………..

Libya Başbakan Yardımcısı Muaytik: Sadece Türkiye’yi yanımızda bulduk

2/12/2020

Σχ. : Νόμιμη λέει κυβέρνηση, αλλά χωρίς κοινοβούλιο και χωρίς εκλογές…                    

Previous Article

Πρώτη έγκριση για το εμβόλιο της Pfizer

Next Article

Σμύρνη- Γυμναστήριο νοσοκομείου που μετατρέπεται σε νοσοκομείο εκστρατείας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *