Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκοδίαιτες τρομοκρατικές ομάδες εμπορεύονται ανήλικες γυναίκες από το Άφριν στην Λιβύη…

0 σχόλια Share:

Συρία: Φράξιες υποστηριζόμενες από την Τουρκία εμπορεύονται γυναίκες και ανήλικα κορίτσια από το Άφριν προς τη Λιβύη
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει τρομερές παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Συρία, που διαπράχθηκαν από μέλη του υποστηριζόμενου από την Τουρκία Συριακού Εθνικού Στρατού σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών στο κατεχόμενο Άφριν.

Το SNA που έχει χρηματοδοτηθεί και διαμορφωθεί από την Τουρκία, είναι μία συλλογή από πολιτοφύλακες, μεταξύ των οποίων αρκετοί με ισλαμιστική ιδεολογία που φέρεται να διακινούν γυναίκες και κορίτσια από το Άφριν προς τη Λιβύη όπου κρατούνται ως σκλάβες του σεξ, ενώ έχουν υποστεί μαζικούς βιασμούς και αναγκαστικές εκτρώσεις. Δίκτυο ακτιβιστών από το Άφριν, ανέφερε ότι η πρώτη παρτίδα κοριτσιών από το Άφριν έφτασε στη Λιβύη πριν από 10 μέρες.
Οι μισθοφόροι της τουρκικής κατοχής από παλαιότερα αλλά και τώρα, συνεχίζουν να παραβιάζουν τα δικαιώματα των γυναικών και κάθε είδους ανθρώπινες αξίες στις κατεχόμενες περιοχές. Η εγκληματικότητα σε περιοχές υπό τον τουρκικό έλεγχο είναι ανεξέλεγκτη ειδικά κατά των γυναικών και κοριτσιών, καθώς περιπτώσεις απαγωγής, φυλάκισης, βιασμού, σεξουαλικής διακίνησης και δολοφονίας έχουν καταστεί πια συνηθισμένες. Η τουρκική εισβολή στην περιοχή Άφριν, που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου 2018 έφερε το μαζικό εκτοπισμό του ντόπιου πληθυσμού που εκτιμάται ότι κυμαινόταν μεταξύ 150 και 300 χιλιάδων ανθρώπων εκείνη την εποχή, όπως και μία εκτεταμένη εγκληματικότητα σε μία περιοχή που παλαιότερα ήταν από τις πιο ασφαλείς, σε μία χώρα διαλυμένη από τον εμφύλιο.

…..

Πρόσφατα σε ένα διάστημα συγκρούσεων μεταξύ των παρατάξεων που υποστηρίζουν την Τουρκία δεκάδες γυναίκες, πολλές από αυτές γυμνές, απελευθερώθηκαν από ένα κέντρο κράτησης που διατηρούσε η ταξιαρχία Χαμζά. ……

SYRIA: Turkish-backed factions trafficking women and underage girls from Afrin to Libya

28/8/2020

Σχ. : Είναι προφανές πως η Τουρκία χρησιμοποιεί ως φθηνό κρέας μισθοφόρους ισλαμιστές. Οι οποίοι στις περιοχές που μπορούν και καταλαμβάνουν θεωρούν τις γυναίκες ως εμπόρευμα το oπoίο δικαιούνται να το απολαύσουν αλλά και να το εμπορεύονται…

Previous Article

Ερντογάν : Άπληστοι και ανίκανοι οι ηγέτες της Γαλλίας και της Ελλάδας

Next Article

Η Ελλάδα αποβίβασε λέει στρατό στο Καστελλόριζο !….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *