Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Τουρκία τους έκοψε το μισθό επειδή δεν πήγαν ως μισθοφόροι στην Λιβύη !

0 σχόλια Share:

Η Τουρκία σταματά να χρηματοδοτεί ομάδα Σύριων μαχητών επειδή αρνούνται να πάνε στη Λιβύη
…………….

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) ανέφερε πως η Τουρκία αυτή την εβδομάδα, σταμάτησε να χρηματοδοτεί μια μαχητική φατρία αφού αρνήθηκαν να στείλουν μέλη της στη Λιβύη.
Αναφέροντας πηγές που χαρακτήρισε αξιόπιστες, το SOHR ανέφερε ότι η Τουρκία  σταμάτησε να χρηματοδοτεί τη φατρία Φαϊλάκ Αλ-Ραχμάν του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) επειδή δεν έστειλε μέλη της στη Λιβύη για να βοηθήσουν τις δυνάμεις της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) που εδρεύουν στην Τρίπολη .

Ο Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν, ο οποίος είχε προηγουμένως πολεμήσει ενάντια στις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή της Ανατολικής Γκούτας της Δαμασκού και στην Χομς, αναπτύσσεται επί του παρόντος σε διάφορα μέρη της βορειοδυτικής Συρίας.

Σύμφωνα με την πηγή, η χρηματοδότηση διακόπηκε με εντολή των ηγετών του υποστηριζόμενου από την Τουρκία, Εθνικού Στρατού της Συρίας (SNA).

Σύμφωνα με το SOHR, η αναστολή χρηματοδότησης για τον Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν, προήλθε από τον Συριακό Εθνικό Στρατό, ο οποίος ζήτησε να παράσχει έναν κατάλογο μαχητών για να τους στείλει να πολεμήσουν παράλληλα με το GNA στη Λιβύη υπό τουρκικές εντολές.

Ωστόσο, οι ηγέτες του Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν, δεν κατάρτισαν τον κατάλογο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της χρηματοδότησής τους.

Αναφέρεται ότι υπάρχουν μαχητές από τον Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν, που είχαν πάει στη Λιβύη μεμονωμένα αφού στρατολογήθηκαν από την Τουρκία, αλλά με δεδομένες τις πρόσφατες αναφορές από τη χώρα, φαίνεται ότι πολλοί Σύριοι μισθοφόροι δεν θέλουν να πάνε εκεί.

https://www.almasdarnews.com/article/turkey-stops-funding-syrian-militant-group-for-refusing-to-go-to-libya-monitor/

25/4/2020

Previous Article

Βίντεο-Τσιόδρας : ¨Στο Κρανίδι δεχθήκαμε απειλές κατά της ζωής και πράγματα που δεν λέγονται στην κάμερα¨ !

Next Article

Βίντεο- Η Μέρκελ με το βαν και ο Ταγίπ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *