Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει οπλισμό στην Λιβύη…

0 σχόλια Share:

Αξιωματικός πληροφοριών: Υποπτες πτήσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης, Μισράτα και Μίτιγκα

Ο Γκαιθ Ασμπαγκ-επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του Εθνικού Λιβυκού Στρατού, δήλωσε πως το LNA εντόπισε δύο πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης και των  αεροδρομίων Μισράτα και Μίτιγκα στην πρωτεύουσα Τρίπολη κατά τις τελευταίες 48 ώρες, παρά την αναστολή όλων των πτήσεων ανάμεσα στις δύο χώρες στα πλαίσια της αποτροπής της εξάπλωσης του νέου ιού.

Ο Ασμπαγκ σε δήλωση που έκανε προς το δίκτυο Arabiya.net, περιέγραψε πως την Παρασκευή ένα αεροσκάφος των λιβυκών αερογραμμών απογειώθηκε από αεροδρόμιο της Τρίπολης, πήγε σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και επέστρεψε την Κυριακή μεταφέροντας το φορτίο του. Την Δευτέρα ακόμη ένα αεροσκάφος έφυγε από το αεροδρόμιο Μισράτα μετέβη στην Κωνσταντινούπολη και μετά επέστρεψε.
“Αυτές οι πτήσεις δεν καταγράφηκαν,μ δεν δηλώθηκαν και το φορτίο τους είναι άγνωστο πολύ πιθανόν είναι όπλα στρατιωτικός εξοπλισμός drones και μισθοφόροι από τη Συρία.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας παρακολούθησης δήλωσε πως “Αυτό συμπίπτει με την παρούσα κλιμάκωση των στρατιωτικών συγκρούσεων μεταξύ του LNA και του GNA στην δυτική περιοχή της χώρας, όπου οι αντάρτες υπέστησαν βαριές ανθρώπινες και  υλικοτεχνικές απώλειες”.
…….

Αlmarsad.co

30/3/2020

Previous Article

Αποκαλυπτικό βίντεο για το πώς λειτούργησε η Τουρκία στις Καστανιές…

Next Article

Συνέταιρος Ταγίπ : “Καθημερινά πεθαίνουν 20 άνθρωποι στα τροχαία, προς τι η απαισιοδοξία; “

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *