Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βελτιώνονται λόγω Τουρκίας οι στρατιωτικές δυνατότητες των αντιπάλων του Χαφτάρ στην Λιβύη

0 σχόλια Share:

H κίνηση της Τουρκίας θα τυφλώσει την μαριονέτα των Δυτικών τον Χαφτάρ

Οι πρώτες μονάδες που έστειλε η Τουρκία στην Λιβύη άρχισαν τα καθήκοντα τους.  Καταρχήν θα υπάρξει χτύπημα στην ανωτερότητα του πραξικοπηματία Χαφτάρ στον αέρα. Ο αναπληρωτής διοικητής στρατού της Λιβύης Νασίρ Αμμάρ δήλωσε: Η Τουρκία μας έστειλε ραντάρ, συστήματα αεράμυνας και ειδικούς. Με αυτά μπορούμε να χτυπήσουμε οποιοδήποτε αεροσκάφος. ¨  Αραβικά ΜΜΕ έγραψαν πως στην Λιβύη μεταφέρθηκαν ραντάρ/συσκευές τζάμερ που μπλοκάρουν ραδιοσυχνότητες που θα τυφλώσουν τις δυνάμεις του Χαφτέρ.

…………….

Ο Αμμάρ μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι είπε πως ο τουρκικός στρατός ήρθε για να αντισταθεί στην τρομοκρατία. Ο Αμμάρ πρόσθεσε : ¨ Ήρθαν ειδικές δυνάμεις. Με ικανοποίηση αντιμετωπίζουμε τον ερχομό των τουρκικών δυνάμεων. Τώρα πολεμάνε μαζί με τους Λίβυους στρατιώτες. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αριθμό τους. Η Τουρκία μας έστειλε ραντάρ, συστήματα αεράμυνας και ειδικούς. Με αυτά τα προηγμένα όπλα μπορούμε να χτυπήσουμε οποιοδήποτε αεροσκάφος στον ουρανό¨

…………….

Αναφέρεται πως μεταξύ των υλικών που στάλθηκαν υπάρχουν και συσκευές νυχτερινής όρασης και ανιχνευτές ναρκών και εκρηκτικών.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyenin-hamlesi-bati-kuklasi-darbeci-hafteri-koreltecek-995868.html

7/1/2019

Σχ : Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας προνοητικός πολιτικός να πάρει κάποιες αποφάσεις θα πρέπει αμέσως να στείλει στην πλευρά του Χαφτάρ Έλληνες αξιωματικούς, τουλάχιστον για να δούνε επί τόπου την απόδοση των ηλεκτρονικών μέτρων και δυνατοτήτων της Τουρκίας.

Διότι άλλο οι ασκήσεις και άλλο το πραγματικό πεδίο μάχης…

 

Previous Article

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή υπέρ της λαθρομετανάστευσης…

Next Article

Φοβήθηκε από το αδέσποτο σκυλί, βγήκε στον δρόμο….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *