Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΕ παρέτεινε τα προγράμματα στήριξης για τους μετανάστες στην Τουρκία

No Comments Share:

Η ΕΕ παρέτεινε τα προγράμματα βοήθειας για πρόσφυγες στην Τουρκία

Η ΕΕ παρέτεινε ως το 2022 τα διεξαγομένα 2 προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας για την υποστήριξη των προσφύγων στην Τουρκία. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας που επιδιώκουν να συμβάλουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών και στην εκπαίδευση των προσφύγων που βρίσκονται στην Τουρκία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως θα συνεχιστεί μέχρι τους πρώτους μήνες του 2022 η στήριξη προς το πρόγραμμα Βοήθειας Κοινωνικής Συμμόρφωσης όπως και στο πρόγραμμα της Υπό Όρους Εκπαιδευτικής Βοήθειας που επιδιώκει την διασφάλιση της συνέχειας της παιδικής εκπαίδευσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με τα προγράμματα αυτά διασφαλίζεται χρηματική βοήθεια σε 1,8 εκατομμύρια πρόσφυγες, βοηθούνται στην εκπαίδευσή τους 700.000 παιδιά και προστίθεται πώς τα εν λόγω προγράμματα βοήθειας καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ. Στην ανακοίνωση καταγράφεται πως η Τουρκία φιλοξενεί περίπου 4 εκατομμύρια πρόσφυγες με τους 70% εξ αυτών να είναι γυναίκες και παιδιά.

……

AB Türkiye’deki sığınmacılara yardım programlarını uzattı

23/12/2020

Σχ. : Η Τουρκία μεταφέρει όσους Σομαλούς, Αφγανούς και Πακιστανούς μπορεί για να τους περάσει στην Ευρώπη. Αν τους περάσει, στόχος είναι (εκτός από την εκμετάλλευση τους)  ο σε βάθος χρόνου εξισλαμισμός της Ευρώπης. Αν δεν περάσουν θα τους έχει στην Τουρκία για να τους εκμεταλλεύεται για φτηνό εργατικό δυναμικό και για να εκβιάζει και να έρχονται οι ενισχύσεις από την ΕΕ… Άραγε είναι τυχαίο πως δεν βλέπουμε καθόλου Ινδούς μετανάστες ; Δεν τους θέλει αυτούς η Τουρκία και για αυτό δεν τους δέχεται και φυσικά δεν περνάνε προς την Ευρώπη.

Previous Article

Τσαμάν : ¨Η πείνα εξυπηρετεί την υπακοή¨

Next Article

Αγορά 40 θωρακισμένων τουρκικών οχημάτων από την Ουγγαρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *