Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

0 σχόλια Share:

 

Μήνυμα στήριξης προς την Τουρκία: Δεν είναι μόνη

Ο υπεύθυνος για την μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, μιλώντας σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης δήλωσε : ¨Το κόστος τόσων ανθρώπων για την Τουρκία είναι υψηλό. Έστω όμως και αν είναι υψηλό, η Τουρκία δεν είναι μόνη¨.

Ο Αβραμόπουλος μίλησε στο συνέδριο Μεσογειακών Πρακτορείων Ειδήσεων και απάντησε σε ερωτήσεις εκπροσώπων τους.

Ο Αβραμόπουλος εστίασε στο ότι με την συμφωνία που έγινε το 2016 ανάμεσα σε Τουρκία και ΕΕ, οι μεταναστευτικές ροές σε μεγάλο βαθμό σταμάτησαν και ανέφερε πως ο αριθμός αυτών που περνάνε από την Μεσόγειο, έπεσαν από τα 10.000 άτομα την μέρα στα 50-60.

Ο Αβραμόπουλος υπενθύμισε πως υπάρχουν 6 δις ευρώ που είναι για τα έξοδα που έκανε η Τουρκία που φιλοξενεί 3,5 εκ. Σύριους και είπε: ¨Αυτό το ποσό δόθηκε στην Τουρκία, έχει αποδοθεί στην Τουρκία, η Τουρκία αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πάρει¨.

Ρώτησαν τον Αβραμόπουλο αν η Τουρκία που ξόδεψε 32 δις $ για τους πρόσφυγες, έχει αφεθεί μόνη της ή όχι και αυτός απάντησε πως ¨ Το κόστος τόσων ανθρώπων για την Τουρκία είναι υψηλό. Έστω όμως και αν είναι υψηλό, η Τουρκία δεν είναι μόνη. Αυτόν τον μήνα όταν θα πάω στην Τουρκία, αυτό πάλι θα το αναφέρω.

…………..

Πέρσι διαμέσου της Μεσογείου ήρθαν 170.000 πρόσφυγες. Φέτος μέχρι τώρα έχουν έρθει 80.000. Σε σχέση με τα προηγούμενα έτη υπάρχει μια πτώση μεγαλύτερη από 80%. Κι όμως ακόμη πολλοί μιλάνε για μια μεταναστευτική κρίση. ¨

…………

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/turkiyeye-destek-mesaji-yalniz-degil-40975799

3/10/2018

Σχ: Αν μέχρι τώρα ήρθαν φέτος όπως λέει ο Επίτροπος 80.000, πως βγαίνει το 80% μείωσης ; Κάπου υπάρχει λάθος . Και για τα χρήματα που δίνονται στην Τουρκία, η άποψη μας είναι πως δίνονται σαν να είναι η Ευρώπη φόρου υποτελής στον ¨σουλτάνο¨…  Η Τουρκία ουσιαστικά έμμεσα εκβιάζει την Ευρώπη, καθώς ζητά χρήματα, για να μην ανοίξει τα σύνορα… Και οι δούλοι της ΝΤΠ αντί να λύσουν ριζικά το θέμα (κλείσιμο συνόρων και μηδενισμό χρηματικών βοηθημάτων σε αλλοδαπούς)  προτιμάνε  να πληρώνουν χρήματα στην Τουρκία.Τα καλύτερα για τον Ταγίπ δηλαδή και για τον Σόρος…

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ- ΔΥΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Next Article

ΛΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *