Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μετά από την συνάντηση με Αβραμόπουλο και Ζεεχόφερ : Η ΕΕ έχει υποχρεώσεις απέναντι μας…

No Comments Share:

…………

Ο Τσαβούσογλου σε δήλωση που έκανε μετά από την συνάντηση, δήλωσε πως είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν και το θέμα της μετανάστευσης αλλά και τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ.

Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως χτες ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ενημέρωσε ευρέως την επιτροπή των καλεσμένων, το πως αγωνίζεται η Τουρκία ενάντια στην λαθρομετανάστευση και ακολούθως είπε :

“Εμείς σε ένα γενικό πλαίσιο πιστεύουμε πως το θέμα της μετανάστευσης είναι ένα ανθρωπιστικό θέμα και ότι χρειάζεται να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες της Τουρκίας, έχουμε αναφέρει τις προσδοκίες μας από την ΕΕ. Κατά το τελευταίο διάστημα μετά από μία μικρή αύξηση στα περάσματα προς τα νησιά της Ελλάδας, υπήρξαν έωλες κατηγορίες κατά της Τουρκίας. Ο Μακρόν απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ή πιο σωστά απαντώντας σε μία ερώτηση, κατηγόρησε την Τουρκία, κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχθούμε. Αντί τέτοιων κατηγοριών πρέπει να εργαστούμε από κοινού για την λύση. Η Τουρκία εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.
Εξετάσαμε όλα τα στοιχεία που υπήρχαν στην συμφωνία της 18/3 2016 και είδαμε ποιες υποχρεώσεις της εκπλήρωσε η ΕΕ και ποιες δεν εκπλήρωσε.”
Ο Τσαβούσογλου υπενθύμισε πως εκεί δεν υπάρχει μόνο το μεταναστευτικό, αλλά υπάρχουν και οι υποχρεώσεις της ΕΕ για την διαδικασία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, την ανανέωση της Τελωνειακής Ένωσης και την εξαίρεση από την βίζα.
……
https://www.sondakika.com/haber/haber-cavusoglu-avrupali-yetkililerle-goc-konusunu-12493272/

4/10/2019

Σχ: Με λίγα λόγια η Τουρκία το μήνυμα που δίνει είναι το εξής : “Θέλω να προχωρήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις, θέλω να εξαιρεθούν οι Τούρκοι πολίτες από τη visa και θέλω και περισσότερα χρήματα για τη διαχείριση των μεταναστών. Αλλιώς θα σας πλημμυρίσω με τους λαθρομετανάστες”

Και οι ηγέτες της Ευρώπης υποκύπτουν σε αυτό τον μαφιόζικο εκβιασμό !

Η ιστοσελίδα μας, σε αποκλειστικότητα  σας παρουσιάζει ένα στιγμιότυπο από την διαπραγμάτευση των Ευρωπαίων ηγετών με τον Τούρκο.

 

Previous Article

Αβραμόπουλος και Τσαβούσογλου αγκαλιά στην Άγκυρα …

Next Article

Η Τουρκία αρχίζει στις 7/10 γεωτρήσεις στο οικόπεδο 7 της Κυπριακής Δημοκρατίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *