Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νέος εκβιασμός από Τούρκο υπουργό διαμέσου των λαθρομεταναστών

0 σχόλια Share:

Σουλεϊμάν Σοϊλού : Αν θέλουν ας δοκιμάσουμε

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε δείπνο που έφαγε μαζί με πλήρωμα λιμενικού πλοίου, ανέφερε πως οι ευρωπαϊκές χώρες άφησαν μόνες τους την Τουρκία στο θέμα των λαθρομεταναστών και πρόσθεσε πως ¨Αν η Τουρκία δεν ασκήσει αυτή την δουλειά με αποφασιστικότητα οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη δεν θα αντέξουν ούτε έξι μήνες¨.

Την ώρα που στους διαδρόμους συζητούνται σενάρια αλλαγών στην κυβέρνη, ο Σουλεϊμάν Σοϊλου που λέγεται πως είναι μεταξύ αυτών που θα απομακρυνθούν από τα καθήκοντα τους, προειδοποίησε τους Ευρωπαίους πολιτικούς σχετικά με το θέμα των λαθρομεταναστών.

……….

Ο Σοϊλού είπε : ¨H Tουρκία δεν είναι μια χώρα με την οποία παίζεις. Η Τουρκία καταβάλλει μεγάλο αγώνα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο κύμα μετανάστευσης….Αυτούς που θέλουν να καταστήσουν την Τουρκία κέντρο λαθρομετανάστευσης, θα τους δώσουμε την μεγαλύτερη ποινή της ιστορίας

………

Είναι φανερό πως η Ευρώπη σε αυτό το θέμα μας άφησε μόνους. Με χάδια στην πλάτη δεν γίνεται. Αν η Τουρκία δεν ασκήσει αυτή την δουλειά με αποφασιστικότητα οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη δεν θα αντέξουν ούτε έξι μήνες. Αν θέλουν ας δοκιμάσουμε¨.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/suleyman-soylu-isterlerse-deneyelim-266997

21/7/2019

Σχ: Είναι δυνατόν να ανέχονται κάποιοι να μας εκβιάζουν οι Τούρκοι ; Να κρεμόμαστε από το τι θα αποφασίσουν;  Μα ας τους διαμηνύσει κάποιος πως σε τέτοια περίπτωση οι λαθρομετανάστες θα εμποδιστούν με τον τρόπο που επί τόσους δεκάδες αιώνες προστατεύονταν τα σύνορα. Δηλαδή με την ισχύ και την βία. Και σε όποιους δεν αρέσει αυτό ας πάνε να κάτσουν στην αγκαλιά του Σοϊλού… Διότι αυτές είναι οι επιλογές.

Previous Article

Πρώην Γ.Γ. υπουργείου Αμύνης Γιαλίμ: Τα Αντικύθηρα είναι τουρκικά, πρέπει να στηθεί εκεί τουρκική στρατιωτική βάση

Next Article

Δήλωση του Μπαχτσελί περί F-35

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *