Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ;

No Comments Share:

H πυραυλική ασπίδα στο Κιούρετζικ

10 βουλευτίνες του κόμματος CHP θέλησαν να μπούνε στην βάση του ραντάρ αεράμυνας που στήθηκε στο Κιούρετζικ της Μαλάτιας. Καθώς η στρατοχωροφυλακή δεν τους το επέτρεψε, η βουλευτής Μαλάτιας Βελί Αγμπαμπά σε ανακοίνωση τύπου που έκανε μπροστά στην βάση ανέφερε πως ¨Θελήσαμε να εισέλθουμε σε μια μικρή βάση αλλά η βούληση της τουρκικής βουλής αγνοήθηκε¨.

…………………….

Στην είσοδο του Κιούρετζικ έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από κατοίκους της περιοχής και στην σκηνή διαμαρτυρίας που έχει στηθεί φόρεσαν πουκάμισα που έλεγαν ¨Όχι στην πυραυλική ασπίδα¨. Μιλώντας στην σκηνή η βουλευτής Μαλάτιας Βελί Αγμπαμπά είπε πως θέλησαν ως βουλευτίνες να επισκεφτούνε την βάση και έγραψαν σχετικό γράμμα στο Γενικό Επιτελείο. Συνέχισε λέγοντας : ¨Το γενικό Επιτελείο μας είπε πως «Δεν έχουμε αρμοδιότητα, γράψτε στο ΥΠΕΞ». Η απάντηση ήρθε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μας είπαν πως δεν έχουν αρμοδιότητα. Από ποιόν να πάρουμε άδεια ; Μήπως για να μπούμε εδώ να πάρουμε άδεια από τις ΗΠΑ ή από το Πεντάγωνο ;¨.

………………………….

¨Δεν μας δόθηκε άδεια να μπούμε εδώ, εδώ που είναι έδαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Βουλευτές εκλεγμένη με την θέληση του λαού, δεν μπορούν να εισέλθουν σε δικό τους έδαφος. Αυτό είναι μια ξεκάθαρη εικόνα που δείχνει την κατάσταση της ανεξαρτησίας της Τουρκίας¨

………………………

Εφ. Χουριέτ 10-3-2012 

Previous Article

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Next Article

ΤΟ ΔΟΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΔΙΟ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *