Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ¨ΔΡΟΜΟΣ¨ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

No Comments Share:

Μετά από τις κατηγορίες για κατασκοπία, η Τουρκία ανακάλεσε διπλωμάτη της από την Χάγη

36806026_303

Η Τουρκία ανακάλεσε διπλωμάτη της που υπηρετούσε στην τουρκική πρεσβεία της Χάγης, καθώς αυτός βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες πως ασκούσε κατασκοπικές δραστηριότητες.

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοινωσε πως η Τουρκία ανακάλεσε τον διπλωμάτη Γιουσούφ Ατζάρ ο οποίος είχε κατηγορηθει πως ετοίμαζε ¨μια λίστα δυνητικά συμπαθούντων σχετικα με την απόπειρα πραξικοπηματος της 15ης Ιουλίου¨.

Σύμφωνα με την είδηση από την Ντόιτσε Βέλλε –τουρκικά, ο Γιουσούφ Ατζάρ που ήταν θρησκευτικός ακόλουθος στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Χάγη,είχε προκαλέσει συζητήσεις, διότι φακέλωνε και είχε ετοιμάσει λίστα σχετικά με τις δομές του Γκιουλεν και τους οπαδούς της 15ης Ιουλίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Μπερτ Κόεντερς είχε χαρακτηρίσει ως ¨απαράδεκτες¨ τις δραστηριότητες του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων Γιουσούφ Ατζάρ. Ο Κόεντερς που νωρίτερα είχε κηρύξει ¨ανεπιθύμητο άτομο¨ τον Ατζάρ, υποστήριξε πως ήταν το μακρύ χέρι του Ερντογάν στην Ολλανδία και ότι αυτό το περιστατικό αποτελεί έκφραση της αυξανόμενης καθεστωτικής νοοτροπία του Ερντογάν.

Επίσης σε κοινή επιστολή του υπουργού Κόεντερς και του υπουργού Εσωτερικών Λόντεβικ Ασέρ προς το ολλανδικό κοινοβούλιο, αναφέρεται πως οι δραστηριότητες συγκέντρωσης πληροφοριών του Γιουσούφ Ατζάρ ¨Ήταν μια ανεπιθύμητη και απαράδεκτη επέμβαση στην ζωή Ολλανδών πολιτών¨.

http://haber.sol.org.tr/dunya/turkiye-casusluk-iddialari-uzerine-laheydeki-diplomatini-geri-cagirdi-179878
22/12/2016
Σχ : Κάντε τώρα την σύγκριση. Εμείς τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει σε εκείνη την περίπτωση που είχαμε περιγράψει το 2012 (https://tourkikanea.gr/2012/10/apokalipsi/)
Και εννοείται πως και σήμερα το τουρκικό προξενείο κάνει πολύ χειρότερα πράματα από αυτά που έγιναν στην Χάγη.

Previous Article

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ !

Next Article

ΠΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ HDP

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *