Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΩΡΟ ΤΡΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΜΠΡΑ

2 Comments Share:

 Εφ. Χουριέτ 30-9-2011

Στήριξη με ¨Κόμπρα¨ από τις ΗΠΑ

 Ο Αμερικανός πρεσβευτής των ΗΠΑ Φράνσις Ριτσιαρντόνε ανέφερε πως οι ΗΠΑ στο θέμα του αντιτρομοκρατικού αγώνα στηρίζουν σε κάθε επίπεδο την Τουρκία, και ότι τρία από τα ελικόπτερα Σούπερ Κόμπρα που χρησιμοποιούνται ακόμη από τους Αμερικανούς πεζοναύτες στο Αφγανιστάν θα δοθούνε στην Τουρκία.

Ο Ριτσιαρντόνε απαντώντας σε ερωτήσεις ζωντανά σε εκπομπή του TGRT, όταν ρωτήθηκε για το αν θα δοθούνε ή όχι τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Predator απάντησε ότι αυτό είναι απόρρητο και ότι δεν θα μπορέσει να πει κάτι περαιτέρω.

Ανέφερε πως στο θέμα του αντιτρομοκρατικού αγώνα στηρίζουν την Τουρκία σε κάθε επίπεδο και πρόσθεσε πως ¨εξακολουθούμε να παράσχουμε στην Τουρκία στιγμιαία πληροφόρηση¨.

Ο Ριτσιαρντόνε ανέφερε πως σε αυτό το πλαίσιο ότι τρία από τα ελικόπτερα Σούπερ Κόμπρα που χρησιμοποιούνται ακόμη από τους Αμερικανούς πεζοναύτες στο Αφγανιστάν θα δοθούνε στην Τουρκία.

………

Σε ερώτηση σχετική με τις γεωτρήσεις για πετρέλαιο στην Ανατολική Μεσόγειο, απάντησε πως η Ανατολική Μεσόγειος είναι μια στρατηγική περιοχή για όλους και ότι είναι ανάγκη όλοι μαζί να βρούνε μια ειρηνική λύση.

…………

 

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Next Article

ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΤΟ : ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ, ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *