Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ στην αμερικανική τροπολογία περί κυρώσεων

0 σχόλια Share:

Γνωρίζουμε με ποια κίνητρα έγινε δεκτή στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, η τροπολογία που με δικαιολογία την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης και τους S-400, προβλέπει κυρώσεις κατά της χώρας μας. Η αιτία για αυτό ήταν η βαθιά απογοήτευση τους για το βαρύ χτύπημα που επιφέραμε στο επί μακρόν ετοιμαζόμενο σχέδιο.

Οι στηριζόμενες από γνωστούς αντιτουρκικούς κύκλους κινήσεις που με όρους εσωτερικής πολιτικής διεξάγονται και στις δύο πτέρυγες του Κογκρέσου, είναι μια νέα έκφραση ασέβειας προς τις αποφάσεις της κυριαρχίας μας που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια. Οι κινήσεις αυτές, πέραν της βλάβης στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ, δεν έχουν άλλη λειτουργία.

Σε παρόμοια τροπολογία που ψηφίστηκε στην βουλή των Αντιπροσώπων στις 29/10 είχαμε αντιδράσει δεόντως. Η τροπολογία που γίνεται προσπάθεια να τεθεί στην επικαιρότητα της Γερουσίας, δείχνει πως δεν είναι επιθυμητή η κατανόηση των εξηγήσεων που παρείχαμε.

Καλούμε το Αμερικανικό Κογκρέσο στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των σχέσεων Τουρκίας-ΗΠΑ,  να συμπεριφερθεί με την κοινή λογική και να υιοθετήσει μια στάση που δεν θα βλάψει τους κοινούς μας στόχους, όπως αυτοί επιβεβαιώθηκαν κατά τις περασμένες εβδομάδες σε ανώτατο επίπεδο.

http://www.mfa.gov.tr/no_358_-ulkemize-yaptirim-uygulanmasini-ongoren-tasari-hk.tr.mfa\

12/12/2019

Σχ. : Οι ΗΠΑ εφαρμόζουν κυρώσεις για την Συρία και τους S-400 και εμείς ούτε τον πρέσβη της δεν απελάσαμε…

Πότε ακριβώς θα το κάνουμε, όταν κυρήξει ΑΟΖ και στο Αιγαίο;

Γιατί στο τέλος θα το κάνει κι αυτό !

Previous Article

Ο δήμαρχος Άγκυρας (ΑΚΡ) είχε στο σπίτι του Μολδαβή μασέρ που πληρωνόταν από τον δήμο….

Next Article

H παράταξη του KKE το τερμάτισε το ανοησιόμετρο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *