Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γερουσιαστής των ΗΠΑ Εντ Μάρκεϊ : ¨Ο Καντέρ είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά εναντίον της Τουρκίας¨…

No Comments Share:

Σχόλιο του Αμερικανού γερουσιαστή για τον Ενές Κάντερ: Είμαστε περήφανοι που είμαστε μαζί

Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ Εντ Μάρκει, γνωστός για την αντίθεσή του στην Τουρκία, δήλωσε ότι είναι περήφανος για τον γκιουλενιστή Ενές Κάντερ.

Στις ΗΠΑ, ομάδα Γερουσιαστών του Δημοκρατικού Κόμματος υπέβαλε νομοσχέδιο στη Γερουσία καλώντας για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας.

Ο Εντ Μάρκεϊ, ένας από τους γερουσιαστές που υπέγραψαν το νομοσχέδιο, έγινε και πάλι εχθρικός προς την Τουρκία και φιλοξένησε τον γκιουλενιστήΕνές Κάντερ.

Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ  ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΗ ΕΝΕΣ ΚΑΝΤΕΡ

Ο Αμερικανός γερουσιαστής, ο οποίος εισήγαγε προσχέδιο νόμου ζητώντας κυρώσεις εναντίον Τούρκων αξιωματούχων, ανακοίνωσε τη συνάντηση σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστηρίζοντας ότι ο γκιουλενιστής Καντέρ είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά εναντίον της Τουρκίας, ο Μάρκεϊ είπε ότι ήταν περήφανος που συναντήθηκε με τον πνευματικό υποστηρικτή του ηγέτη των γκιουλενιστών.

“ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ KANTEΡ”

Ο Mάρκεϊ είπε στην εχθρική για την Τουρκία θέση του: “Εμπνέομαι πάντα από το θάρρος του Ενές Καντέρ να μιλάει ανοιχτά ενάντια στις παραβιάσεις που διεπράχθησαν από την Τουρκική κυβέρνηση. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μαζί του σήμερα για να επαναφέρουμε τον «Νόμο της Τουρκίας για την Ανάπτυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του 2021».

https://www.ensonhaber.com/dunya/abdli-senatorden-enes-kanter-yorumu-birlikte-olmaktan-gurur-duyuyoruz

4/5/2021

Σχόλιο: Οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν σε μέγιστο βαθμό από την συνάντηση Ενές – Μάρκεϊ. Η “Τουρκική Δημοκρατία” ανέκαθεν ήταν και συνεχίζει να είναι “αλλεργική” στις αντίθετες απόψεις και ελεύθερη διάδοση των ιδεών. Δεν μπορούν ούτε καν να διανοηθούν ότι μπορεί κάποιος κάπου σε μία δεδομένη χρονική στιγμή να τους κρίνει αρνητικά.Αισθάνονται φόβο μπροστά στις κυρώσεις των ΗΠΑ ξέροντας ότι η οικονομική εξουθένωση αποτελεί το πρώτο βήμα για την διάλυση των νεοοθωμανικών ονειρώξεων.

Oρίστε και η σχετική ανάρτηση του Μάρκεϊ :

Previous Article

Πως μιλά για ¨πολίτες της Τουρκίας¨ εντός της επικράτειας του Ιράκ;;;;

Next Article

¨Ο Αναστασιάδης μιλά με την γλώσσα των Ευρωπαίων φασιστών: !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *