Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ¨

0 σχόλια Share:

¨ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ¨

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν

Ο Χουσεΐν Ιμπραχίμι-πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Ασφάλειας της ιρανικής βουλής, δήλωσε πως σε μια πιθανή επίθεση ενάντια στο Ιράν, θα χτυπήσουν ¨οπωσδήποτε¨ την αντιπυραυλική ασπίδα στην Μαλάτια.

Ο Ιμπραχίμι επανέλαβε την προειδοποίηση του στρατηγού –διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης Εμίρ Αλή Χατζιζάντε ο οποίος δήλωσε πως ¨Σε μια πιθανή επίθεση θα χτυπήσουμε πρώτα την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία και μετά θα στραφούμε σε άλλους στόχους.

Ο Ιμπραχίμι δήλωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν έχουν σχέδια για την εξουδετέρωση της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ που οριστικοποιήθηκε πως θα στηθεί στην Τουρκία, και ότι σε περίπτωση που το Ιράκ δεχτεί επίθεση, η συγκεκριμένη ασπίδα θα αποτελέσει στόχο ¨οπωσδήποτε¨.

Ο Ιμπραχίμι μιλώντας στην εφημερίδα Σαρκ είπε: ¨Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε επίθεση αποτελεί φυσικό δικαίωμα του Ιράν να θέσει ως στόχο την αντιπυραυλική ασπίδα στην Τουρκία και αυτό θα το κάνει οπωσδήποτε. Οι ένοπλες δυνάμεις μας έχουν ετοιμάσει σχέδια και τακτικέ απέναντι σε αυτό το σύστημα.

¨ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨

Ο Ιμπραχίμι είπε ότι τα λόγια που ανέφερε πριν από δύο εβδομάδες ο Διοικητής των Δυνάμεων Διαστήματος και Αεροπορίας Χατζιζάντε είναι σωστά.

Όταν ο ιρανός βουλευτής ρωτήθηκε ¨Παρά το ότι η αντιπυραυλική ασπίδα ανήκει στο ΝΑΤΟ, είναι σε τουρκικά εδάφη και η στοχοποίηση του δεν αποτελεί μια απειλή για την Τουρκία ;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨ Στην πραγματικότητα το σύστημα αυτό προστατεύει το σιωνιστικό καθεστώς. Υπό την επωνυμία του ΝΑΤΟ εξυπηρετείται το Ισραήλ. Το ότι επετράπη να ιδρυθεί αυτό το σύστημα στα εδάφη της Τουρκίας, αποτελεί πρόβλημα της. Η Τουρκία δεν έπρεπε να το κάνει αυτό¨.

 Ιστοσελίδα Askerhaber 11-12-2011

Previous Article

¨ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ¨

Next Article

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *