Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ποινή¨ από το ευρωκοινοβούλιο στον Ιταλό που πέταξε κάτω τα τούρκικα σοκολατάκια…

No Comments Share:

Σύμφωνα με την είδηση από το euronews το ευρωκοινοβούλιο κρίνοντας ως “αγενή και απαράδεκτη” την κίνηση του Άγγελο Τζιόκα τιμώρησε τον ακροδεξιό βουλευτή με πέντε μέρες απομάκρυνση.

Ο Τζιοκα ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα η τουρκική επιτροπή και ενώπιον της γενικής συνέλευσης, τα πέταξε κάτω και δήλωσε πως “Από αυτούς που έχουν βαμμένα τα χέρια τους με αίμα και στηρίζουν την τρομοκρατία δεν δεχόμαστε δώρα”.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201910241040464247-cikolata-kutusunu-yere-firlatarak-turkiyeyi-protesto-eden-italyan-vekile-yaptirim/

25/10/2019

Σχ : Για θυμηθείτε τι είχε κάνει αυτό το παλικάρι !

 

Βίντεο – Ο Ιταλός ευρωβουλευτής πέταξε κάτω τα τουρκικά σοκολατάκια !

O Ιταλός ακροδεξιός βουλευτής Άνγκελο Τζιόκα, αντέδρασε στην στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Συρία, πετώντας κάτω το κουτί με σοκολατάκια που είχαν φέρει εκεί Τούρκοι βουλευτές.

Ο Άνγκελο Τζιόκκα που είναι από το κόμμα του ακροδεξιού πολιτικού Ματέο Σαλβίνι, είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στην ΕΕ και στους μετανάστες. Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Σύμφωνα με την είδηση από το Euronews, ο Τζιόκα υποστήριξε πως η Τουρκία βομβαρδίζει πολίτες στην Β. Συρία και πρόσθεσε πως ¨Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς με τα αιματοβαμμένα χέρια, που στηρίζουν την τρομοκρατία

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο τουίττερ τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο ¨Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη¨.

 

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201910231040455927-apde-turkiyeye-suriye-tepkisi-italyan-vekil-cikolata-kutusunu-yere-firlatti/

23/10/2019

 

Previous Article

Ο πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων Τουρκίας υπερασπιστής των φονιάδων…

Next Article

Βίντεο-Ο βουλευτής του ΑΚΡ έσπρωξε την δήμαρχο και πήρε την θέση της !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *